Új értelmet nyer a 2v8 - Vandiril saját magát supportolta Yuumi segítségével

Új értelmet nyer a 2v8 - Vandiril saját magát supportolta Yuumi segítségével

Ha tényleg nagyon utáljuk már a csapattársainkat, akkor Yuumi nagy segítség lehet számunkra, hogy legalább két karaktert mi irányíthassunk.

Yuumi megérkezése több szempontból is történelmet írt a LoL-ban. Soha nem kezdett még ilyen rosszul egy új hős, ami leginkább azért fordulhatott elő, mert a Riot félt komolyabb számokat adni ennek a forradalmi karakternek, így pedig csak nagyon ritka esetekben lehetett vele jól játszani. Erről árulkodik a 29%-os győzelmi arány is, ami a hotfix után már a 40%-ot tapossa, de látszik, hogy még bele kell jönniük a játékosoknak, hisz soha nem volt még arra példa, hogy egy teljesen pióca supporttal játszanak az alsó ösvény kedvelői.

Yuumi emellett teljesen új jelentést adott az 1v5-nek vagy éppen 2v8-nak is, hisz Vandiril úgy döntött megpróbálja a lehetetlent, nem csak az ADC-zik az alsó ösvényen, de az új hős segítségével a támogatói szerepet is magára vállalja. Egyszerre tehát két gépen, duóként játszott saját magával, majd az alsó ösvényt is megszerezte, egyszerre Jinxezett és Yuumizott egy normál meccsen, mindezt pedig szerencsére videóra is vette.

Ahogy láthatjátok, a korai játékszakaszban erősen szenvedés volt egyszerre mindkét karakterrel dolgozni, de később egyre könnyebbé vált a dolog, hisz végig rajta csüngött valakin és általában csak a healt kellett nyomnia, így gyakorlatilag a meccs 80%-ban Jinx-szel lövöldözött. Végül meg is nyerték a meccset, de azért senkinek sem ajánljuk, hogy élesbe kipróbálja, hisz Yuumi győzelmi aránya még mindig nem az igazi, és talán még egy random autofill support is hasznosabb lehet, mint az, hogy két karaktert irányítunk. Yuumi tényleg egy nagyon különleges karakter, reméljük azért a Riot nem viszi túlzásba majd a hotfixet, hiszen a beletanulás után hirtelen elképesztő győzelmi arányokat érhet el majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!