5 dzsungeles, akiket érdemes kipróbálni a 9.10 során

5 dzsungeles, akiket érdemes kipróbálni a 9.10 során

Íme 5 dzsungeles, kik hol a környezeti változásoknak köszönhetően, hol társaik gyengülésének, de jól muzsikálnak jelenleg a megfelelő kezekben.

Nézzük, melyik öt karakter az, akik vagy az átlag hétköznapokban is megfelelnek a környezeti tényezőknek, vagy épp a 9.10-es, esetleg egy korábbi frissítés adta lehetőségeknek köszönhetően most rendkívül kifizetődőek lehetnek a játékban.
0201A Sutyerák változtatását követően a Kindred játékosok előbújtak rejtekhelyükről, és elkezdték felfedezni a dzsungel adta újdonsült lehetőségeket. Annak köszönhetően ugyanis, hogy már nem 2 perckor, hanem 3:15-kor érkezik a Sutyerák, Kindrednek több ideje van navigálni a térképen és néhány szintet összegyűjteni, mielőtt elkezdődik a harc az első jelzőért. Ez egyben viszont azt is jelenti, hogy a tét is nagyobb, ugyanis ezzel nem csak nekünk, de ellenfelünknek is több ideje van felkészülni az első harcra.03Karthus sosem volt igazán messze az öt legkedveltebb és legjobb dzsungelestől, ha épp nem tartózkodott ebben a felső ötösben. Ő is a Sutyerák változtatásnak köszönhetően sokkal nagyobb biztonságban farmolhat és nem szükséges egyből már kettes szinten beleállnia egy harcba. Ezzel könnyebben éri el a játék középső és végső szakaszát, ahol megmutathatja addig rejtegetett erejét.04Egy óriási tank, mint Sejuani nem kell, hogy harcoljon, hisz számára egy lassabb játékmechanika jutott, mikor sorban álltak a fejlesztőknél. Ő nyugodtan készülődhet a harcra egészen addig, míg el nem éri azt az erőt, ahonnan már nincs visszaút. Jó tömegirányító képességekkel rendelkezik, arról nem is beszélve, hogy miután megszerzi végső képességét az ő kezébe kerülhet a hatalom a játék végéig, persze csak akkor, ha ügyesen használjuk.05Nagyon specifikus meta kellene ahhoz, hogy Lee ne legyen a játékosok választásai között, hisz a karakter szinte mindent tud, amire egy csapatnak szüksége lehet, kivéve tankként szerepelni, na az pont nem megy neki. Amíg a csapat, de akár a játék is, egy pörgős, gyorsabb, magasabb tempót diktál, addig Lee Sin számára mindig lesz hely az Idézők Szurdokában.06Ő is harcol a trónért, rengeteg lehetőséget kínálva a játékosoknak, amennyiben az ő oldalára állnak, hisz maga a karakter nagyszerű bruisernek, de akár tanknak is rendkívül helytálló. Tömegirányító képességének köszönhetően Jarvan IV ritkán lehet rossz választás, úgyhogy bátran javasoljuk a harcos begyakorlását, akinél ez még nem lenne meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!