5 mides, akiket érdemes kipróbálni a 9.10 során

5 mides, akiket érdemes kipróbálni a 9.10 során

Íme 5 mides, kik hol a környezeti változásoknak köszönhetően, hol társaik gyengülésének, de jól muzsikálnak jelenleg a megfelelő kezekben.

Nézzük, melyik öt karakter az, akik vagy az átlag hétköznapokban is megfelelnek a környezeti tényezőknek, vagy épp a 9.10-es, esetleg egy korábbi frissítés adta lehetőségeknek köszönhetően most rendkívül kifizetődőek lehetnek a játékban.
0202Az AP ráta változtatásoknak köszönhetően a Dredge Line (Q) és a Riptide (E) képességeivel megfűszerezve Nautilus kiemelkedő figyelmet kap a középső ösvényen. Hatalmas sebzéssel és ösvény takarítási potenciállal rendelkezik, a tömegirányító képességéről nem is beszélve. A Vasmacska pedig fáj, ha betalál.04LeBlanc is azon 5 hős egyike már frissítések óta, akiket érdemes vinni a középső ösvényre, vagy legalábbis érdemes kipróbálni, milyen erő is lakozik benne. Hatalmas lehetőségeket rejt a karakter ugyanis a párbajozásra az ösvényen, illetve roamolás terén sem elhanyagolható szempont az ereje. LeBlanc pedig nagyon sok szituációban nyugodtan választható karakter.akaAkali élete az átdolgozását követően egy komplett hullámvasút. Egyszer fent, egyszer lent, mikor épp a balaszolásért felelős csapat hogyan látja jónak. Azonban a legutóbbi, 9.10-es frissítés úgy látszik újra felfele viszi az útját. Mind a felső, mind a középső ösvényen játszható, és rendkívüli playmaker potenciál van benne, akik pedig ezt kitudják használni, azok a továbbiakban még könnyebben megállíthatatlanok lesznek vele.sylAkárcsak Akali, Sylas is képes helytállni akár a felső ösvényen, de minden gond nélkül kényelemben érzi magát középen is. Bár a legtöbben az Aftershock féle tankosabb verziót építik belőle, a legutóbbi SEC során is láthattuk, hogy akár a gyengített Conqueror rúnával is helyt tud ő állni.ryzeEbben a frissítésben már szinte trenddé vált módon, ő is vihető középre és fentre egyaránt. Rendkívül jól tudja letakarítani az ösvényt, ezáltal jó split-push potenciál is rejtőzik benne, amit megspékel még egy kis off-tank lehetőséggel. Ezáltal Ryzeban megszületik az extrém late game burst, mellyel bárkit eltüntet akár egy csettintés alatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!