Hirdetés

Az Arsenal korábbi sztárja csupa TOTS játékosból épített Squad Battles csapatot!

TZeus | 19/05/21 17:05
Cikk mentése

Az Arsenal legendája összeállította saját Squad Battles csapatát, azonban vicces kedvében volt, egyetlen ágyúst sem pakolt a keretbe.

Hirdetés

Nem rég jelent meg a FIFA19-ben a Premier League Team of the Season promó, melyben az angol bajnokság legjobbjait vehetjük szemügyre. Ha esetleg némi extra coinra lenne szükséges, akkor a beszerzésének az egyik módja lehet a Squad Battles meccsek letolása. Itt egy csomó erős csapatot hívhatunk ki, és győzelem esetén jutalom üti a markunkat.

Általában minden héten az EA kiad egy-egy új SB-t, akiket valamilyen ismertebb személy állít össze. Most az Arsenal kilencvenes évekbeli legendás támadója, Ian Wright pakolt össze egy szép kis alakulatot. Nem meglepetés, hogy csupa TOTS lapot választott, így elég erősre sikeredett a kezdő. Wright az ágyúsoknál 1991 és 98 között futballozott és 288 mérkőzés alatt 185 találatot jegyzett.

Szembetűnő, hogy Laporte és Robertson kapcsán nem a TOTS kártyákat részesítette előnyben, valamint az is rögtön látható, hogy az eredeti PL TOTS kezdőjéből Eriksen és Salah hiányzik, helyettük Mané és Alexander-Arnold került be.

Emellett két Arsenal játékos is parkolópályára került, hiszen sem Aubameyang, sem Lacazette nem bizonyíthat Wright együttesében. A következő egy hétben tehát Ian Wright virtuális legénységét is elverhetjük.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?