Van Dijk felfedte Ultimate Team csapatának legjobbjait!

A teljes FIFA19 FUT keretét nem mondta el, de jó néhány sztárjáról lerántotta a leplet.

Azt már eddig is tudtuk, hogy rengeteg futballista szeret játszani a FIFA-sorozattal. A legtöbben az edzések után otthon vagy a válogatott kiruccanások alkalmával ülnek neki a játéknak. Ráadásul jó néhány labdarúgónak saját Ultimate Team együttese is van, amelyet menedzsel. A holland hátvéd, Virgil Van Dijk amellett, hogy megkapta idén a Premier League legjobb játékosa díját, komoly kis kezdőt rakott össze szabadidejében.

A videóban egy interjú alatt a FUT játékmódról mesélt, hiszen kiderült, hogy szereti a virtuális futballt. Megosztotta, hogy van néhány elég jó lapja a FIFA19-ben, ezért saját magát nem hagyhatta ki a kezdőből. Ezen kívül van még pár erős kártyája:

Csapattársai, Trent Alexander-Arnold és Alisson kirobbanthatatlan, de mellettük olyan sztárok fociznak a csapatában, mint Messi, Maradona, Seedorf, Henrik Larsson és Leroy Sané. Bevallotta még azt is, hogy időnként azért legyőzik, ezért fejlődnie kell a jövőben a jobb eredmények eléréséért. Arra a kérdésre pedig, hogy szerinte ki a legjobb játékos a Liverpoolban, persze nem akarta saját magát mondani, így egy rövid gondolkodási időt követően rávágta: Trent Alexander-Arnold, mert nagyon fiatal és az új generáció imád FIFA-zni.

Van Dijk ebben a szezonban ezüstérmet szerzett a Premier Leagueben a Liverpoollal és Bajnokok Ligája döntőre készülhet a Tottenham ellen.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.