Közösségi Műhely: Nagyon penge lett a Bullet Reaper Jinx!

Közösségi Műhely: Nagyon penge lett a Bullet Reaper Jinx!

A közösségi alkotások mindig érdekesek. Sokszor néhány próbálkozás suta, de találni azért gyöngyszemet.

Ha azt mondom, hogy Aether Wing Kayle vagy Gun Goddes Miss Fortune, akkor a legtöbbünknek két nagyszerű skin jut eszünkbe. A kicsit mecha, kicsit Sci-Fi és egy hangyányit Anime beütésű kinézetek a Steel Valkyre 'család' tagjai, amiben egyelőre csak két tag kapott helyet és a Riot nem tervezi bővíteni a repertoárt.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a közösség nem gondolkodhat, nem szerkeszthet ide új jelentkezőket. Walther " Nebura" Song alkotása pedig olyannyira nagyszerű, hogy akár már holnap azt mondhatná a Riot, hogy íme itt az új skin, a Bullet Reaper Jinx.

Alapból a kinézet iszonyatosan színes, amivel vélhetően a művész a dinamikát, illetve a futurisztikus világot akarta életre hívni, amit szerintem sikerült is eltalálni. Külön ki kell emelni, hogy ebben a formában Jinx alap emote-jai is megváltoznak, attól függően, hogy a gépágyú vagy a rakétavető van éppen a kezében.

Persze Walther sem az az ember, aki pillanatok alatt elkészít egy ilyen koncepciót. Az alsó képeken azt is megosztotta velünk, hogy mégis milyen úton jutott el a végső formához.

Remélem a Riot is felfigyel az ilyen alkotásokra és egyszer a legjobb közösségi alkotások is utat találnak a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!