A Házak versenye (Trials) - A második hét fordulópontot hozott

Félidőhöz érkeztünk, lássuk kik vezetik a mezőnyt?

Két héttel ezelőtt a Riot egy új küldetéssorozatot jelentett be, ami a Trials fantázianevet kapta. Az esemény alapból ugyanúgy indult, mint az eddigiek. Lehetett tokeneket gyűjteni, amiket érdekes ajándékokra lehetett cserélni, viszont itt még nem állt meg a történet. A legfontosabb újdonság, hogy mielőtt felvennénk a küldetéseket, választhattunk egy házat, majd a választás utána a befejezett küldetéseink után ide is számítanak a megszerzett pontok. A tét pedig itt is számottevő. A sorozat végén a győztes ház tagjai, a már megszerzett ajándékokon kívül kapnak egy arany ház embléma emote-ot, egy idézői ikont és egy játék lezáró animációt. Az első hét utána a United vezetett, de a mostani hét változást hozott. Íme a Riot által kiadott lista, így áll most a verseny.

  • 1. hely: Warband

  • 2. hely: United

  • 3. hely: Faceless

  • 4. hely: Council

A két első, tehát helyett cserélt a tabella élén, de még mindig nincs veszve semmi, hiszen két teljes hét még hátra van. A pontszámok még tovább növekednek és akár az utolsók is beleszólhatnak még a dolgok állásába. Ne feledjétek, hogy csak azon küldetések számítanak, amin ott figyel a házatok ikonja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.