Vissza a kezdetekhez - Így játszhatunk a régi Idézők Szurdokán

A régi pályának is megvolt a maga bája, a veterán játékosok pedig egészen biztosan visszasírják.

Szinte napra pontosan ma, 2012. május 23-án kapta a League of Legends kultikussá váló pályája, az Idézők szurdoka az első nagy vizuális frissítését. Valószínűleg a következő két évben használt, optimalizáltabb és szebb pályára többen emlékszünk, de a 2014-től, máig használt, teljesen újragondolt stílus forrt össze a LoL nevével igazán. A régi motorosok viszont rengeteg időt töltöttek el a klasszikus pályán is, ami velük együtt fejlődött az évek során. Akkoriban még rengeteg külső programot használhattak a játékosok, így a skin changer-ök és a timer macrok sem voltak idegenek. Gondoljunk csak a Pókember Ammumura vagy a Snoop Dogg Nasusra.

Mostanában már minden hasonló próbálkozást csuklóból elnyom a Riot, de még mindig van pár olyan mod, ami a szürke zónába esik. Ilyen például a pálya kinézetnének megváltoztatása, amiért elméletben nem tilthatnak ki senkit, de gyakorlatilag bármit megtehetnek a fejlesztők. Nézzük is, hogy pontosan miről van szó:

A videóban látható modot nem könnyű feltelepíteni és rengeteg hiba is érkezhet vele, rankeden pedig főleg nem ajánlott, de ha valaki kicsit szeretne nosztalgiázni egy-egy normál meccsen, ezt a "pályaskint" neki találták ki. 

Egyelőre a skin még open bétában van, így az előbb említett hibák mellett a paletta sem teljes. Például a készítő, TheKillerey azt ígéri, hogy a jelenlegi változtatások mellett szeretné átalakítani a dzsungelt és a benne található lényeket, emellett egyedi vagy éppen régi hőskinézeteket és még gyengébb felbontást is szeretne belerakni a modba. Sok minden múlik a Rioton is persze, hisz bármelyik pillanatban azt mondhatják, hogy ők ezt nem támogatják, a használata pedig kitiltást eredményezne. Reméljük azért ennyi kis nosztalgiát megengednek nekünk a fejlesztők.

Az alap pálya mellett egyébként a régi halloweeni és havas pályát is szeretné majd megcsinálni a készítő, de először a klasszikust szeretné minél kevesebb hibával és minél több tartalommal kiadni. Az telepítéshez itt találtok segítséget, míg a pályát erről a linkről tölthetitek le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.