Egy hónapig bírta a nyugdíjat Korea egyik legjobb lövésze

Pray nem sokáig bírta a nyugdíjas életet, újra az LCK-ben láthatjuk majd.

Annak ellenére, hogy visszavonult a profi szférából pontosan egy hónapja, Kim „PraY” Jing-in úgy döntött, hogy visszatér az LCK-be és a KT Rolster új lövésze lesz, jelentette be a csapat.

"Nagyon nehéz döntést kellett meghoznia Pray-nek, amikor úgy döntött, hogy visszatér még egyszer. Szeretnénk kérni titeket, hogy támogassátok és biztassátok egy sikeres visszatérés érdekében." - mondta a KT Rolster csapata

Így, hogy PraY csatlakozik a KT-hez, nem tudni, hogy mi lesz a csapat korábbi lövészeivel, Byun „Gango” Se-hoonal és Jeon „Zenit” Tae-gwonal. Mind a két játékos a 2019-es újjászerveződés által csatlakozott és játszották végig felváltva az LCK tavaszi szezonját. Korábban a Kingzone DragonX ADC-je, PraY szünetet tartott a 2019-es szezon elején, azt választva, hogy nem igazol le egy csapathoz sem annak ellenére, hogy rengeteg megkeresést kapott különböző szervezetektől, ezek közül persze az egyik a KT volt.

PraY egyébként újra összeáll a felső ösvényes Song „Smeb” Kyung-hoval és a középső ösvényes Gwak „Bdd” Bo-seong-al a KT csapatában. PraY és Smeb tagja volt a legendás ROX Tigers csapatának, ami LCK-t nyert és a 2015-ös világbajnokság döntőjéig jutott el. A 2016-os ROX felállás felosztása után, PraY a Longzhu Gaminghez csatlakozott, ami azóta már Kingzone néven fut, ahol Bdd mellett a 2017-es és 2018-as LCK-t is megnyerték. A KT-nak a valaha volt legrosszabb LCK splitje volt tavasszal. A 9. helyen végeztek, ami azt jelentette, hogy még az LCK-ben való maradásért is meg kellett küzdeniük. Jelenleg még nem tudni, hogy a KT tervez-e bármilyen változtatást az LCK nyári splitjére, ami június 5.-én kezdődik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.