Ilyen az, amikor egy védőé a legnagyobb rating!

Ilyen az, amikor egy védőé a legnagyobb rating!

Az olasz és francia első osztályban nem dőlt még el minden kérdés, a többi top bajnokság lezárult, viszont parádés teljesítményekben most sem volt hiány.

Miután minden nagy ligában lassan pont kerül a 2018/19-es szezon végére már csak az a kérdés maradt, hogy kik kerültek be a 36. hét legjobbjai közé.

Németországban a Bayern München óriási utolsó meccsen hódította el a salátástálat, a balbekkjük Alaba gólt és gólpasszt jegyzett a Frankfurt ellen. A másik szenzáció a Wolfsburg 8:1-es hengerelése volt az Augsburggal szemben, ahol Weghorst mesterhármas mellett még egy gólpasszt is összehozott. Az olaszoknál Donnarumma brillírozott, kapott gól nélkül teljesítette az utolsó fordulót és ebben egy büntető hárítása is benne volt. A La Gazzetta 8/10-es értéket adott neki meccs után. A Napoli az Intert ütötte ki 4:1-re, Fabián kettőt vállalt magára ebből. Kicsit odébb megyünk a térképen, akkor a Lyonban például Depay szórakoztatta a közönséget a duplájával, míg a Lilleben Pepe szerzett ugyanennyit az Angers elleni 5:0 alkalmával.

Persze ezek a teljesítmények nem mindig elegendőek az EA Sports szemében, hiszen igyekeznek változatosan választani, na meg néha meg is lepik a közösséget a váratlan húzásaikkal. Íme a Team of the Week 36:

Az új kártyákat este 7 órától találjátok meg a csomagokban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!