Az 5 legizgalmasabb pillanat a 2019-es MSI-on

Az idei MSI volt az eddigi egyik legizgalmasabb verseny a League of Legends történelmében.

Európa és Észak-Amerika végre méltó ellenfelei voltak az ázsiai gárdának, a meta az egyik legdinamikusabb az elmúlt években, és a versengés vadabb mint valaha.
Láthattuk a Team Liquid eddigi legnagyobb megmozdulását a saját történelmük során, rengeteg szokatlan hősválasztást láthattunk a G2 Esportstól, kimagasló játékokat az SK Telecom T1 veterán játékosaitól, és a puszta nyers erőt, illetve elhatározottságot az Invictus Gamingtől. Valószínűleg még évek múltán is emlékezetesek lesznek ezek az összecsapások. Most pedig nézzünk meg néhányat a legjobb megmozdulások közül.

Daisy runs rampant

Az Invictus Gaming messze a legjobb csapat volt a Group Stage során. Sajnos elbuktak az elődöntőben, de amikor épp odatették magukat, akkor hatalmas műsort adtak elő a közönségnek.

Gao „Ning” Zhen-Ning nem fél a kezdeményezéstől. Amikor előnyre tesz szert, megragadja a lehetőséget és tovább megy vele. Nem számítanál arra, hogy Ivern megnyerjen egy Baron harcot kilátástalan helyzetből, de pontosan ez volt az, amit tett.

Teddy’s arrow

Park „Teddy” Jin-seong ellövi a Crystal Arrowját a csata kellős közepébe, megjósolva Luka „Perkz” Perkovićnek hollétét, mielőtt Cho „Mata” Se-hyeong meg tudna érkezni a feedelt Kim „Clid” Tae-minel és egy gyilkossággal lesznek gazdagabb.

Ez egy emlékeztető volt Kim „PraY” Jong-in híres Ashe nyílára, ami még 2016-ban történt a ROX Tigers és SKT közötti ütközetben. Teddy játéka nem volt annyira lenyűgöző, de a gyors gondolkodása és kreativitása megérdemel egy helyet a listán.

Caps crushes NA

Caps volt az egyik legnagyobb playmaker az MSI-on. A coinflip játékstílusáról ismert, amikor is vagy nagyon jó, vagy az egész mérkőzésen feedel. De most ezzel teljesen más volt, ugyanis Caps teljes erőbedobással játszott végig, melynek meg is látszott az eredménye.

Látszólag is sokkal magabiztosabb és biztosabb volt képességeiben, így a G2 ezt kis is tudta használni. Akármikor azt mondta csapatának, hogy gyerünk befele, mindenki követte. Ez csak egy a sok közül azon pillanatoknak, amik bizonyítják ezt. 

G2 steal the Baron

Felejtsétek el Kang „TheShy” Seung-lokot és Song „Rookie” Eui-jint, vagy Kim „Khan” Dong-hat és Lee „Faker” Sang-hyeokot. Martin „Wunder” Hansen és Rasmus „Caps” Winther ideje jött el, hogy együttesen ragyogjanak.

A G2 két solo ösvényen játszó páros játéka volt a legrugalmasabb az egész versenyen. A két játékos rendszeresen segítette csapatát, ezzel előrejuttatva őket a végső megmérettetésig. Volt egy pár megkérdőjelezhető pillanatuk, de ez pont nem ezek közé tartozik.

Just Faker things

Még ha kis is kapott az SKT a G2-től az elődöntőben, Faker kétségtelenül az egyik valaha volt legjobb játékos. Nem volt a legjobb formájában az MSI-on, de voltak ragyogó pillanatai. Ez volt a verseny egyik kiemelkedő pillanata.

Számítsatok rá, hogy az SKT nagy erőkkel fog visszavágni a világbajnokságon. A G2 elleni vereség csak még jobban arra motiválja őket, hogy egy újabb címet szerezzenek. Faker öröksége még közel sem ért véget.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!