Wukong képességein újra változtattak a tegnapi PBE frissítésben

Wukong képességein újra változtattak a tegnapi PBE frissítésben

A tegnap esti PBE frissítés egy hősi kvartettnek hozott változást, de a legkomolyabb dolgok mégis Wukong háza tájékán történtek újra.

Azonban mielőtt beleugranánk a Wukong változtatásaiba, nézzük, melyik másik három hős volt az érintett a tegnap éjszaka folyamán.

HŐSÖK

01Janna W képességén a mana költség 60/70/80/90/100-ról 50/60/70/80/90-re visszaállítva.amaMalphite Q képessége a továbbiakban nem lassítja a célpontot, illetve a lövedék hatótávolsága 1400-ról 1200-ra visszaállítva.yuuYuumi alap életereje 432,36-ról 460-ra nőtt, ezzel is csökkentve a kezdetleges papír effektusát a karakternek. Ezen kívül a W képessége mostantól egy 5-ös adaptív statisztikát is tartalmaz, a csatolt statisztika %-os értékén kívül.wukongWukong számára számos változtatást és fejlesztést terveznek a fejlesztők, menjünk ezeken szépen sorjában.

Az új mechanikát kapott passzívja, miszerint ha Wukong vagy bármelyik klónja megsebez egy ellenfelet, akkor rárak egy stacket (max 5) ami minden egyes stack után 4%-kal növeli Wukong sebzését. Amikor 3+ ellenfél van 1400 egységes távolságon belül, akkor Wukong 20 plusz szintenként 2 Armort és MR-t kap. Ez a bónusz hat másodpercig tart. A sebzés felerősítés a továbbiakban nem tartalmaz majd true damaget, illetve nem minden esetben működött az alapvető struktúrának megfelelően.ee2A Q képességének alapvető sebzése 20-100-ról 20-80-ra csökkent, de cserébe kapott egy 0,2-es értékű AD rátát. A képesség mana költsége 25-től fog kezdődni és maximum 45-ig megy majd fel. A képesség eddig egy elég kreatív PLACEHOLDER NAME titulussal rendelkezik, ezen majd később változtatnak a fejlesztők.ee3W képessége immár a kurzor irányába kasztolódik majd el, a korábbi verzió helyett, ahol úgy működött, hogy amerre Wukong nézett, arra ment. Ezentúl képes lesz keresztül menni vele vékony falakon, bár ez még egyelőre csak teszt fázisban van, nem biztos, hogy meg is marad majd ez a változtatás. A klón megkapja az E támadási sebesség bónuszát ha Wukong is rendelkezik vele, mikor a W aktív. Ugyan ez a plusz erő elmondható a Q képesség következő találatáról, természetesen ugyan azokkal a feltételekkel.ee4Végső képességén a töltési idő azonnal elindul használatot követően, így ez tökéletesen ötvözhető a Presence of Mind rúnával. Maga az ulti megszakítható az R újbóli használatával. Ez az egyetlen változtatás, amit már a 9.11 során életbe fognak léptetni, mivel ennek kevés ráhatása lesz a környezetére, illetve nagyon alacsony a hibafaktor lehetősége is.ee5Ti mit gondoltok Wukong változtatásairól? Jó irányt vesznek fel ezzel a fejlesztők? Yuumi erősítésére tényleg van szükség?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!