Yuumi láthatatlanná is válhat a megfelelő partner segítségével

Yuumi láthatatlanná is válhat a megfelelő partner segítségével

Yuumi, a játék legújabb karaktere, és egyben a legrosszabbul indító karaktere újabb érdekes interakciót hozott el a játékba.

Yuumi W képessége, az Örök barátok!, melynek segítségével Yuumi és szövetségese passzívan megosztják egymással adaptív erejüket. Aktiváláskor Yuumi a kijelölt szövetségeshez siet, és megcélozhatatlanná válik a tornyok kivételével mindenki számára.
Nos ez a képesség olyan jóra sikeredett, hogy előszeretettel próbálják kifele a játékosok minden területen, ahol csak lehet és akivel csak lehet ezt az opciót, majd egy elég érdekes interakcióba ütköztek így néhányan.

Yuumi ugyanis, ha Evelynnre csatlakozik, és Evelynn megkapja a passzívját, a Démoni árnyékot, mely álcát biztosít számára, ez az álca Yuuminak is érvénybe lép. Logikusnak hangzik, hisz arra a szövetségesre csatlakozik, aki láthatatlan, hát ne hogy már egy Yuumi buktassa le Evelynn tartózkodási helyét. Ellenben hogy néz ki ez a gyakorlatban? Valahogy így:

A videóban jól látható, hogy Evelynn helyzete akkor sem lesz látható, amennyiben Yuumi támadást indít róla a Q képességével. A Riot Games egyelőre nem foglalt hivatalos álláspontot az esettel kapcsolatban, így addig is mindenki óvakodjon, aki egy Yuumi és Evelynn párossal találkozik, mert nem kellemes a kettejük kombinációját egyszerre megkapni a nyakunkba.

Egyéni véleményem, hogy érthető, hogy Yuumi láthatatlan lesz rajta, de az, hogy még akkor sem válnak láthatóvá, mikor Yuumi támadást indít, eléggé nagy kételyeket kelt bennem, ugyanis ezzel rendkívül könnyen visszalehet így élni és előnyre szert tenni az adott mérkőzésen.

Ti mit gondoltok, ennek így kellene működnie?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!