Hirdetés

Az Idézők Szurdokában is helyt kapott a G2 trófeája

A Riot egy különlegességgel díszítette fel az Idézők Szurdokát, ami nem más, mint egy trófea a G2 logójával.

Hirdetés

A Riot Games hozzáadott a Summoner’s Rift pályához egy vadonatúj eszközt, hogy megünnepeljék a legújabb MSI bajnokot, a G2 Esportsot, mégpedig nem mással, mint egy trófeával a pályán, amin a G2 logója van.
Ugyan a trófea már korábban is elérhető volt, azonban érthető okokból nem volt még rajta senkinek sem az ikonja, hiszen még javában zajlott a verseny. A G2 logó az MSI trófea felett jelenik meg a pálya északi részén egy falfestmény előtt. Ha kikapcsolod a fixált kamerát és engeded felfele mozogni, akkor rá bukkanhatsz te is.Először ugyanis csak az NA szerveren jelent meg, és olyan szervereken mint pl. EUW még nem látták csak magát a pódiumot. Nos elérkezett az idő, hogy mi is részesüljünk a G2 öröméből és mi ezt most megcáfolnánk, mert EUNE szerveren is megtalálható ugyan ott, ahol fentebb leírtuk.

A G2 Esports 2019-es MSI bajnoki megkoronázása Május 19.-én történt, miután könnyű szerrel 3-0-ra nyertek a Team Liquid ellen a döntőben, ezzel megszerezve Európa első nemzetközi címét a 2011-es világbajnokság óta, ahol a Fnatic nyert. A G2 határozott győzelemmel jutott el a döntőig mindamellett, hogy legyőzték az SKT csapatát is. Nem mellesleg a csoportkörökben csak a 3. helyen végeztek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés