Végre a PUBG éles szervereire is megérkezett a 29. frissítés

Végre a PUBG éles szervereire is megérkezett a 29. frissítés

Vikendi épül és szépül, illetve számos újdonságot és hiba javítást is kaptunk.

Gyönyörű reggel ez a mai, na nem azért mert hét ágra sütne a nap, hanem mert végre mindenki megkapta a PUBG 29. frissítését. A teszt szerverekre már pár napja bekerültek az újdonságok, most pedig megérkeztek az éles szerverekre is. Elég tartalmas patch lett, számos hiba javítással, és ami talán még fontosabb, hogy számos újdonsággal.

Vikendi már a kezdetek óta egyfajta mostoha gyermek a PUBG pályák között, ezen próbál most segíteni az új frissítés, ami ismét átalakította kicsit a hó födte pályát. Ami viszont még ennél is izgalmasabb, hogy például a Custam Match beállításának lehetőségei is remek funkciókkal bővültek, az én kedvencem pedig a taktikai jelzők, amikkel most már pontosan tudjuk jelezni társainkat, hogy pontosan mit is láttunk a pálya egy adott részén. Reméljük ezúttal új bugok nem kerültek a játékba, sajnos jó párszor látunk már korábban erre példát.

A vizuálisabb típusú olvasóink a hivatalos videóban is megnézhetik a változásokat, míg a magyar nyelvű leírást a cikk alján találjátok.

A PUBG 29. frissítésének teljes tartalmát itt éritek el:

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!