Kontrollereket izzítani, jön a Dél-Magyarországi Regionális FIFA 19 Kupa!

Kontrollereket izzítani, jön a Dél-Magyarországi Regionális FIFA 19 Kupa!

Egész napos programözön várja a rajongókat Pécsett, a FIFA tornán pedig 150.000 Ft az összdíjazás!

Sokan hiányolták, hogy kevés a FIFA verseny Budapesten kívül hazánkban, hát most itt a lehetőség! A Magyar E-sport Szövetség, a pécsi Zsolnay Örökségkezelővel és az ISTF-fel együttműködve, május 25-én rendezi meg az I. pécsi Gamerzone Játechtér show-t, ahol számos színes program mellett egy egész napos FIFA torna is várja a versenyezni vágyókat!

A helyszín Az E78 (mely elnevezés az épület eredeti, a Zsolnay család idején kapott jelzését viseli) egy igazi multifunkcionális ház, ahol koncerttől kezdve filmvetítésekig minden szerepelt már a palettán. Most pedig az e-sport is meghódítja az ikonikus helyszínt.

A Dél-Magyarországi Regionális FIFA 19 Kupán, 8 konzolon küzdenek majd meg a versenyzők az összesen 150.000 Ft-os összdíjazásért. A nevezési díj 1000 Ft, a helyek száma viszont korlátozott, szóval legyetek gyorsak, ha szeretnétek a 128 fős mezőnybe bekerülni! 

NEVEZNI ITT TUDTOK

A programkavalkád itt még nem ér véget: a Laptopszalon és a Gamerzone standjánál Youtuberek, gamer versenyek és a legújabb gamer kütyük várják a gaming és tech rajongókat. A Pécsi Gamer Egyesületnél 5v5 LoL verseny lesz, azok pedig, akik igazi kuriózumra vágynak, mindenképpen menjenek végig a JátechTér kiállításon, ahol a már kiállított 12 retro konzolon és az XBOX 360-on kívül üzemképesen várja a látogatókat az ikonikus ATARI második generációs gépe 1980-ból és a SEGA SATURN 1995-ből. Retro PC-kből sem lesz hiány, melyeken igazi klasszikusokkal játszhatnak az érdeklődők. Figyelem, rendkívül ritka, limitált kiadású relikviák is megtalálhatóak a kiállításon, amit nem sok helyen látni Európában!

A rendezvényre még bőven lehet early bird jegyeket venni itt

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!