Hirdetés

Nyerd meg a legújabb Battle Academia Jayce skint az exkluzív chromával együtt!

Huzsi | 19/05/23 12:45
Cikk mentése

Újabb nyereményjáték érkezik, ezúttal tőlem és a Riot jóvoltából!

Hirdetés

Nem is oly régen elindult a League Partner Program, amivel a Riot szeretett volna kedveskedni kicsit nem csak a játékosoknak, de a stream nézőknek és persze a streamereknek. Aki bekerül ebbe a programba, az bizony időközönként ingyen jutalomhoz jut, azon felül, hogy a saját fiókján minden hőst és kinézetet felold neki a Riot Games.
Ezeket az ingyen jutalmakat pedig nem mások között osztjuk ki, mint a nézők és olvasók, tehát a követők között. Mivel nemrég jómagam is bekerültem a hivatalos partnerek közé, így immár nekem is van lehetőségem időközönként nyereményjátékokat hirdetni. Ezúttal pedig nem mást lehet nyerni, mint a címben is már említett, Battle Academia Jaycet. Különlegessége az ilyen nyereményjátékoknak, hogy a szerencsés győztes nem csak a skint, illetve szükség esetén a hőst kapja meg, hanem egy exkluzív chromát is mellé. A chroma pedig azért különleges, mert a boltban semmilyen formában nem megvásárolható, csak és kizárólag LPP nyereményjátékokon keresztül beszerezhető, vagyis elég kevés ember fog ilyen kinézettel rohangálni.


A nyereményjátékban való részvételhez pedig nincs más dolgotok, mint jelentkezni a játékra az eredeti posztban. Ott találtok egy gleam.io linket, ahol minél több feladatot visztek végig, annál többször kerül a nevetek abba a virtuális kalapba, amiből majd a sorsolás történik.

Maga a sorsolás május 30-án este 19:00 órakor lesz az eredeti bejegyzésben, ahol 10 győztes lesz gazdagabb az említett nyereményekkel.

Amennyiben pedig nem tetszik a Jayce kinézet, egy másik játékban 4 darab Battle Academia Orb kerül kisorsolásra, annak részleteit ide kattintva olvashatod el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Unskillful 4 hónapja
  Na csak ezért biztosan nem fogok regelni fb-ra... Addig meg nem enged tovább ????
  0 0 Válasz
  • Kalamona90 4 hónapja Unskillful
   Hát igen az a lényege ennek hogy ott is kövessék. Tehát ha ezt nem teszed akkor pont a lényegét nem érik el.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?