Hamarosan érkezhet az új Legendary skin Jhinre

Egyelőre még semmi sem biztos, de a zene már készül, így hamarosan Jhin új Legendary kinézete is megérkezhet.

Néha előfordul, hogy a legváratlanabb helyekről tudunk meg többet az érkező kinézetekről vagy éppen hősökről. Egy-egy hasonló projekten rengeteg ember dolgozik, így egy kis kommunikációs probléma esetén néha egy fejlesztő olyas valamit oszt meg saját közösségi oldalán, amit a Riot még nem jelentett be vagy épp csak elkezdtek elkészíteni. Valószínűleg ez történ most is, hiszen Edouard Brenneisen, a LoL egyik zeneszerzője Twitterre rakott ki egy képet, majd néhány sort azzal, hogy mennyire örül annak a lehetőségnek, hogy ismét a kedvenc játékában, a kedvenc karakterének készíthet zenét.

Ez még nem, de az alatt lévő Hashtagek elárulták, hogy bizony Jhinről van szó és egy nem akármilyen Legendary skint kaphat majd a jövőben. Sajnos arról még nem tudunk semmit, hogy mindez mikor érkezik és hogyan is néz majd ki, de egy Legendary Jhin skinről már 2019 év elején hallhattunk, így lehet, hogy a zene és némi utómunka kell már csak, hogy megismerkedjünk Jhin legújabb Legendary kinézetével. Ha csak kicsit is olyan jól néz majd ki, mint a Galaxy Slayer Zed, akkor az ADC mainek már kost kezdjenek el spórolni, hisz nehéz lesz ellenállni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.