Mit érdemes kovácsolni a csapattársaknak? - Ornn, Gold hatékonyság

Mit érdemes kovácsolni a csapattársaknak? - Ornn, Gold hatékonyság

Lássuk mit is érdemes a csapatársaink kezébe nyomni.

Ornn egy érdekes színfoltja a League of Legends családjának. Alapból is nagyszerű karakter azoknak, akik a gyors robbanásszerű harcok helyett inkább az elnyújtott, sokkal inkább stratégiai alapú összecsapásokat kedvelik, hiszen a fegyvertára inkább erre jó. De ezen kívül a kovácsolási képessége teljesen egyedivé teszi a játékban. Az már alapból poén, hogy két percenként összerakhat magának valamit kinn az ösvényen, de játék kései szakaszában megkapott Mestermunkák teszik a dolgot teljessé. De mit éri meg összerakni? Nyilván az első válasz erre az, hogy amit a csapat kíván, de lehet máshogy is gondolkodni. A másik nézőpont az arany érték. Ebben a cikkben erről lesz szó.

Mennyit ér aranyban?

Mielőtt elérnék a cikk pontos témáját, két lépést vissza kell mennünk. A játékon belüli összes mutatót le lehet képezni az alap tárgyakból. Ezt a metodikát nevezik Arany Hatékonyságnak. Pontosan meg tudom mondani, hogy mennyi aranyat ér 1 AD, 1 Armor, 1 Ability Power vagy akármi más. Az összehasonlítási tárgyakat és átváltási értékeket a következő táblában találjátok, amit egyébként a Leagueoflegends Fandom oldalán is láthattok.

Innen már tovább is tudunk lépni és az egész történetet át tudjuk fordítani Ornn Mestermunkáira. Itt persze még mindig el kell mondani, hogy Orrn nyilván azt varázsolja jobbá, ami ott figyel a másik karakter puttonyában. A játékon belül azon csapattársnak érdemes feljavítani a cuccát, aki a legerősebb/legjobban megy neki a játék. Ez sokszor azt jelenti, hogy a Mides és az ADC kapja a figyelmet. De abban az esetben, ha már nincs prio, akkor érdemes megnézni a lentebbi táblát, hogy melyik stat éri meg a legjobban.

Ezek után már csak annyit mondok, hogy ragadjátok meg a kalapácsot és mehet a kovácsolás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!