"Itt kezdtem el a karrierem" - bluerzor interjú

A legújabb bejelentését követően megkerestük bluerzort egy interjú erejére.

Pár napja érkezett a hír, miszerint bluerzor a Mad Lionst követően visszatért a GamersOrigin csapatába, így tehát újra magára öltötte a fekete-piros mezt, és visszatért oda, ahol profi pályafutását is kezdte.

A 2017-es szezon során sorra halmozták a sikereket, azóta pedig bluerzor és a szervezet egyaránt rengeteg fejlődésen esett át. Nem mellesleg friss felállással állt össze a gárda, a felső ösvényen Smittyj, a dzsungelben természetesen bluerzor, középen SozPurefect, a lövész személyében XDSMILEY és a támogató pozíciót Hustlinbeast tölti be, edzőjük pedig nem más lesz, mint Naruterador, a csapat nem titkolt célja pedig, hogy a Francia Ligát ostromolják és elfoglalják annak trónját. Így tehát felkerestük bluerzort egy interjú erejére.

Milyen volt a MAD csapatában játszani? Miért döntöttél végül a távozás mellett, a posztodban strukturális változásokat említettél.

Nagyon jó érzés volt ott játszani, rengeteget fejlődtem minden szempontból, mint játékos, mint pedig ember. Amint vége lett a szezonnak közölték a játékosokkal, hogy lehet hogy nem lesz többé MAD Lions és ez eléggé elvette a biztonság érzetemet, szóval inkább más opciók közé néztem.

Hogyan értékelnéd az EU Masters-es szerepléseteket? Mennyit segített a sok szurkolás a magyaroktól?

Az első nap nagyon rosszul játszottunk, de utána szinte megállíthatatlanok voltunk, sikerült 9 meccset egymás után megnyerni, amit szerintem nem minden csapat mondhat el magáról egy EU Masters alatt. Az elődöntő meg csak szerencsétlenül jött ki, hiszen Yoppa nem tudott kiutazni Angliába ezért az Academy csapatból a junglerrel kellett játszanunk. Az én véleményem szerint egy elég erős szereplésünk volt. Nagyon sokat segít a szurkolás, főleg amikor látom a chaten a #TEAMZOR spamet, és nagyon hálás is vagyok érte mindenkinek!

Miért éppen a GamersOrigin újra?

Itt kezdtem el a karrierem, és gondoltam ismét rengeteg sikert tudunk elérni együtt a szervezettel.

Érdeklődtek-e esetleg irántad LEC csapatok?

A MAD Lions után nem nagyon néztem ajánlatok után publikusan, tehát sokan nem is tudtàk, hogy “szabad” vagyok.

Mikor láthatunk szerinted a LEC-ben?

Erre nem tudok pontos választ adni, de remélhetőleg minél hamarabb, mindent megteszek érte, hogy elérjem az álmom.

Volt olyan pillanat, amikor fel akartad adni ezt a karriert és a LEC szereplést? Ha igen, mi változtatta meg a döntésed?

Szerencsére nem fordult még meg ilyen dolog a fejemben.

Követted az MNEB-et? Mi volt a véleményed róla?

Sajnos nem volt nagyon sok időm követni, de szerintem ez egy elég jó húzás volt, hogy létrehozták a Magyar ligát.

Mit szólsz a G2 rekordsebességű MSI győzelméhez?

Én mindig is hittem benne, hogyha Caps és Perkz egy csapatba kerül akkor nagyon nehéz lesz őket megállítani. Nagyon boldog vagyok, hogy van Európának egy ilyen erős csapata, főleg hogy megnyerték az MSI-t.

Van olyan hazai játékos, aki megállná a helyét nemzetközi szinten? Ha igen, miért pont ő?

Magyarországon van néhány játékos aki már bőven tudna nemzetközi szinten játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.