Ingyen érkezik a Quake II RTX!

Ingyen érkezik a Quake II RTX!

Felújítják a legendás Quake II-t. Ingyenesen lehet majd pörgetni az RTX változatot!

Különleges projekttel készült az Nvidia a Computexre. Ezúttal nem a legújabb videokártyákról, vagy egy fantasztikus technológiáról van szó, hanem csupán annyiról, hogy a legendás Quake II-t ray-traced remaster formában újra kiadják, méghozzá teljesen ingyen!

 

Egyszerű grafikai tuning helyett számos aprósággal turbózták fel az 1997-es játékot. Új fegyvermodellekkel és textúrákkal kedveskedtek a rajongóknak, dinamikus környezeti elemekkel tarkították az új pályákat, élethűbb tükröződéseket fokozták az élményt, sőt a teljes multiplayer támogatást sem felejtették le, így akár a haverokkal együtt nosztalgiázhatunk az FPS játékok egyik ikonikus úttörőjében.

 

Az RTX Quake II az eredeti játék tulajdonosainak könyvtárában június 6-án tűnik majd fel. Akiknek nincs meg az 1997-es Quake II, azok se csüggedjenek, ugyanis egy három pályás demóval kedveskedik nekik az Nvidia. Sajnos többjátékos módban nem lehet majd ezeket a pályákat teljesíteni, ahhoz a teljes verzióra van szükség. A Steam és az Nvidia oldaláról is lehet majd tölteni június 6-án a legújabb Quake játékot Windowsra és Linuxra egyaránt, mindenképp véssétek fel a naptárba a dátumot.

Ha szeretnétek még jobban elmerülni az Nvidia legújabb Quake projektjében, akkor a GitHubra érdemes ellátogatnotok, mivel a játék forráskódja ide kerül majd fel június 6-án. A fejlesztők is szeretnék a jövőben, hogy tovább bővüljön a játék, amihez a modderek segítségét is kérik.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.