Jöhet a Ubisoft saját előfizetéses szolgáltatása!

Jöhet a Ubisoft saját előfizetéses szolgáltatása!

A Ubisoft is megpróbálkozna az előfizetéses opcióval!

Manapság egyre nehezebb hozzájutni az AAA-s videojátékokhoz. Egyik részük kizárólag exkluzív platformokra jelenik meg, amíg másik hányadukért olyan mélyen a zsebbe kell nyúlni, amit csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak. Lehetőségként ott van még a pre-order, azaz az előrendelés, azonban hatalmas pofonokba lehet beleszaladni, elég csak az Anthem csúfos kudarcára gondolni. Ezért is szárnyalnak az EA Access eladásai, ami megreformálta a PC-s videojátékok piacát, sőt júliusban már PlayStationre is érkezhet a szolgáltatás. Ebben a szektorban próbálkozik a Ubisoft is, ha hihetünk a kiszivárgott képnek. Feltűnt ugyanis a Store-ban a Ubisoft Pass Premium, amit azonnal le is vettek a boltból, de ami egyszer felkerül a netre, azt nem lehet eltüntetni onnan.

Az EA Access jelenleg havi 4,99 €-ért vásárolható meg, egész évre mindössze 24,99 €-t kell fizetni érte. Cserében rengeteg EA játékhoz kapunk korlátlan hozzáférést, sőt némely tripla A-s játék is bekerül az Access hozzáférésbe rögtön a megjelenés után. Ez a "bérlet" lebeghetett a Ubisoftosok szeme előtt is, amikor eldöntötték, hogy ők is megpróbálkoznak egy hasonló projekttel. Néhány ezer forintért a legújabb Assassin's Creedre, vagy egy jó kis Tom Clancy's Ghost Reconra ki ne akarna lecsapni? Nagyszerű kezdeményezés ez a kanadai vállalattól, ami méltó ellenfele lehet az EA Access-nek és a Microsoft Xbox Game Pass-ének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.