Kizárólag feliratkozók nézhetik majd a Twitch streameket?

Kizárólag feliratkozók nézhetik majd a Twitch streameket?

Kiszivárgott a sub-only streaming szolgáltatása a Twitchnek? Nagyon úgy tűnik, hogy jöhetnek a privát közvetítések!

Tegnap éjjel felkerült a Twitchre egy új csatorna, ami a hgg_cheering_test néven futott egy rövid ideig. A csatorna kizárólag subcribers-eknek, azaz feliratkozóknak közvetített, a többieknek egy "ingyenes előnézet" ablak ugrott fel, ami számolta vissza a másodperceket, hogy utána teljesen elsötétüljön a kép. Ezek a jelek arra utalnak, hogy érkezhetnek a kizárólag feliratkozóknak szóló csatornák, ami tulajdonképpen a havi előfizetéses kábeltévé élményét hozhatja el a számítógépünkre, vagy mobil eszközeinkre.

Nem az első húzása lehet a Twitchnek, hogy csak az előfizetők férhetnek hozzá bizonyos szolgáltatásokhoz. Volt már olyan, hogy a HD minőséget kötötték subscribe-hoz, vagy épp a korábbi videókat nem lehetett megnézni az ingyenes felhasználóknak. Ha ebből indulunk ki, akkor nem meglepő, hogy meghúzta ezt a lépést a Twitch, ami bizonyára hatalmasat szakíthat majd az új előfizetőkből. Egyelőre azonban még nem tudni, hogy pontosan mennyibe is kerül majd feliratkozni egy-egy csatornára. Maradhat a sima 5 dolláros csomag, esetleg olcsóbban is nézhetjük majd az adást? Várhatóan a közeljövőben elárulnak majd részleteket, mivel ezeket a pletykákat nem hagyhatják szó nélkül a döntéshozók sem.

A Redditen azonnal megindult a kommentharc, ahol az elégedetlenkedők tábora abszolút fölénybe került. Többségük szerint egy szörnyű irányba indult el a Twitch, aminek súlyos következményei lehetnek. Tartalomgyártás szempontjából így is megkérdőjelezhető a "Just Chattin" létjogosultsága, mivel többségében ezek privát show-k, amikhez nagyon hasonló adásokat más típusú oldalakon már korábban felfedezhettek maguknak a nézők. Nem mellesleg a "kalózstreamek" is megjelenhetnek, amik a fizetett tartalmakat streamelhetik tovább ingyen. Egyelőre nem látni, hogy hova vezethet a sub-only streaming, de baljós árnyak gyülekeznek a Twitch felett.

Nektek mi a véleményetek a kizárólag fizetős tartalmakról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.