Az EL döntősökből ez a legerősebb kezdő a FIFA19-ben a DreamTeam edzője szerint!

Az EL döntősökből ez a legerősebb kezdő a FIFA19-ben a DreamTeam edzője szerint!

Május 29-én este 9 órakor rendezik az Európa Liga fináléját, mely egy angol házirangadó lesz.

A FIFA-ban az angol csapatok általában a egyre jobb kártyákkal rendelkeznek. Nem véletlen hiszen az EA elsőszámú partnere a Premier Leauge, és talán éppen ezért a legtöbb játékos innen épít magának csapatot. Az Európa Liga fináléját az Arsenal és a Chelsea vívja szerda este az azerbajdzsáni Bakuban. A Chelsea legutóbb 2013-ban jutott be a döntőbe, akkor a Benficat 2:1-re legyőztés és elhódították a kupát. Az Arsenal legutóbb a még UEFA Kupa (EL elődje) néven futó sorozatban 2000-ben döntőzött, azonban egy 0:0 után büntetőkkel 4:1-re a Galatasaray diadalmaskodott.

A rövid áttekintő után viszont térjünk át a FIFA19-re, ugyanis Fully az utóbbi időben nagyon aktív, most éppen a két angol csapatból vegyített és állított össze egy bitang erős kezdőt. A DreamTeam edzője az alábbi játékosokat tartja a legtöbbre:

ST – Lacazette (Premier League TOTS)

"Sokan tűnődtek azon, miért nem TOTS Aubameyangot választottam helyette, mivel jobb statjai vannak. Nos Lacazette egy halálos csatár, gyors és pontos és fizikailag is top ez a lapja."

LW – Eden Hazard (Premier League TOTS)

"Az egyik legkönnyebb választás volt. Fantasztikus értékei vannak, viszont a jelenlegi beívelős meta-ban nem feltétlenül ő a legjobb. Talán érdemes vele CAM-ként játszani és adaptálódni az adott játékstílushoz."

RW – Aubameyang (FUT Birthday)

"A két együttesben nincs olyan sok top játékos erre a posztra, így inkább a játékban jól működő szempontokat részesítettem előnyben. Az ívelgetés miatt a magasabb labdarúgók vannak előnyben a 19-ben. Esetleg használható a TOTS verziója is."

CM – Kante (TOTY)

"A FIFA19 egyik legjobb kártyája ezen a poszton. 89-es shooting a leggyengébb értéke, ez mindent elmond."

CAM – Mkhitaryan (Road to the final)

"Remek támadó középpályás, gyors és magabiztos a labdával. Az 5 csillagos gyengébbik lába pedig nagyszerű bónusz minden meccsben."

CM – Torreira (Premier League TOTS)

"Ő egy szolíd játékos és remek partnere lesz Kanténak. Persze nem olyan jó, de a feladatát elvégzi. Az egyik problémát a két defenzív középpályás jelentheti a csapatban, főleg szögletnél, ahol nem adhatjuk meg ki melyik ellenfelet fogja."

LB – Marcos Alonso (Road to the final)

"Könnyű döntés volt. Bárki coint feccölt a Road to the Final SBC-be, most boldogan veheti tudomásul, hogy a fináléig menetelő Chelseaben Alonso 90-es értékig emelkedett."

CB’s – David Luiz (Flashback) & Azpilicueta

"Az ágyúsoknál nem igazán van kiemelkedő belső védő, így mindkét posztra a kékek közül választottam. Bár Rudiger magasabb ratinggel rendelkezik, Azpi mégis jobban ellátja a feladatát."

RB – Hector Bellerin (Carniball)

"Nem nagyon kellett megküzdenie senkivel ezért a pozícióért. Villámgyors, de alacsony, így a fejpárbajok során ne tőle várjunk csodát a hosszú oldalon."

GK – Cech (Premium SBC)

"Rating: 91. Kellően magas és jól is véd. Kapusoknál viszont sosem lehet tudni, egyik meccsben szuperül teljesít, aztán mintha keze sem lenne!"

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!