Handanovic súrolja a 90-et, de a védelem ingatag előtte - Íme a 37. hét legjobbjai!

Handanovic súrolja a 90-et, de a védelem ingatag előtte - Íme a 37. hét legjobbjai!

Ezen a héten már csak az Európa Liga és a Bajnokok Ligája döntői tartják igazán lázba a futballvilágot, a FIFA közösséget pedig az eheti Team of the Week csapat érkezése villanyozta fel.

Európában a legnagyobb bajnokságokban a szezon hivatalosan is véget ért! Ezen a héten befejeződött a Serie A és Ligue 1 utolsó fordulója, így a klubok készülhetnek egy rövid nyári szünetre, majd teljes erőbedobással a 2019/20-as évadra. Ráadásul az utolsó kérdésekre is választ kaptunk: Olaszországban az Atalanta és az Inter a BL-be, míg az AC Milan az EL-be kvalifikálta magát. Az utolsó játéknapon az is kiderült, hogy az Empoli végül a Frosinone és a Chievo után a harmadik kieső. Franciaországban az élmezőnyben már nyugodt szívvel léphettek pályára a csapatok, azonban az alsóházban a Caen és a Dijon küzdelméből utóbbi jött ki jobban, a rájátszásban még bebiztosíthatják bentmaradásukat az első osztályban.

Azonban az EA-nél sosem lehet tudni pontosan, hogy kik kerülnek a hét legjobbjai közé, néhány jobb teljesítmény után az ember ott látná az Inter kapusát, Handanovicot, aki háromszor védett nagyot és BL-be segítette együttesét, Luiz Gustavot, Oscart, Carlos Velat és Niangot. Lássuk azonban, hogy valójában kik jutottak be a Team of the Week keretébe a 37. héten:

Az új lapokat szerda este 7 órától nyithatjátok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!