Történelmi pillanat, Madridban rendezik az első eChampions League döntőjét!

Történelmi pillanat, Madridban rendezik az első eChampions League döntőjét!

A történelem első eChampions League döntőjében 8 játékos küzdhet meg a bajnoki címért, ráadásul a legnagyobb nevek az idáig vezető úton már elbuktak.

A Manchesterben tartott két napos versengést követően a 64 elindult játékosból mostanra már csak nyolcan maradtak, akik részt vehetnek az eChampions League (a virtuális Bajnokok Ligája) fináléjában. A történelem első eCL bajnokára május 31-én Madridban derül fény, a hivatalos BL döntő helyszíne szolgáltatja ugyanis az EA Sports tornájának végállomását is.

Már a csoportköröktől kezdve hatalmas és izgalmas összecsapásokra került sor és bizony nem volt mentes a drámától. Olyan nevek buktak el ott, mint F2Tekkz, MsDossary, Nicolas99FC vagy Vitality Maestro. Az EA elkészített egy röpke összefoglalót, ha esetleg valaki nem látta vagy már nem nagyon emlékszik a hétvége eseményeire:

A fináléba jutott 8 játékos tehát kiérdemelte a részvételi jogot és már most beírták magukat a virtuális futball történelemkönyvébe. Az ágrajz szerint az alábbi párosításokkal kezdődik majd 31-én az eCL utolsó játéknapja:

A bajnoki trófea mellett nem kevés pénzt nyerhet a legjobb, a 280 ezer dolláros összdíjazásból ugyanis az alábbiak szerint osztoznak a felek:

Az EA Sports eseményét az alábbi csatornán tudjátok követni és nem csak a frenetikus párharcok miatt lesz érdemes, hanem mert a kiadó elmondása szerint drop is várható, bár egyelőre erről nem áll rendelkezésünkre bővebb információ! Talán szerencse, talán tehetség, hogy a fentebb látott 8 e-sportoló bejutott a döntőbe, de az egyszer biztos, mindent meg fognak tenni az aranyérem megszerzésének érdekében, tehát elképesztő küzdelemre számíthatunk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!