Limitált ideig 15 000 Ft helyett ingyen csaphattok le két játékra!

Limitált ideig 15 000 Ft helyett ingyen csaphattok le két játékra!

Limitált ideig ingyenesen tölthető két különleges játék, a City of Brass és az Obduction.

Ingyen játékból sosem elég! Ez is lehetne a mottója a mai napnak, ugyanis két különleges kalandjátékra csaphattok le limitált ideig teljesen ingyen, amivel összesen 15 000 forintit is spórolhattok. Ne rettentsen el senkit, hogy nem Steamen élnek az akciók, az élmény mindenért kárpótol.

City of Brass

A 2017-es City of Brass fejlesztését a BioShock egykori csapatára bízták, ami rögtön meghozhatja a kedvet a játékhoz. A különleges akció-kalandjátékban a szablyánkkal, ostorunkkal és a minket körülvevő tárgyakkal kell elpusztítani minden mágikus ellenfelet, aki az utunkba kerül. A belsőnézetes móka hasonlít helyszínében a Prince of Persiára, sőt még a főszereplő is hajaz a Sands of Time névtelen hercegére, azonban a játékmenet teljesen más lesz, mivel az akció kerül a középpontba. A City of Brass-t, az Epic Games Store-ból húzhatjátok be, ne maradjatok le róla!

Obduction

 

A Myst készítőinek legújabb játékában egy tudományos-fantasztikus világban kóborolhatunk, ami egészen elképesztően fest annak ellenére, hogy 2016-os címről van szó. A célunk nem túl bonyolult, mindössze csak arra kell rájönnünk, hogy hol is vagyunk, miért kerültünk oda, mi is ez az egész világ és hogyan juthatunk haza. Josef, a város hologram polgármestere társunk lesz a kalandjainkban, miközben rejtvényeken keresztül vezet az utunk a végső megoldás felé. A zseniális és legendás Myst örökösének kikiáltani a játékot bátor dolog, de az Obduction maximálisan rászolgált arra, hogy odategyük az 1993-as program mellé. Az Obductiont még több, mint egy napig zsákolhatjátok be a GOG.com-on!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.