Holnap indul az NA LCS nyári szezon - Mi történt az átigazolási időszakban?

Holnap indul az NA LCS nyári szezon - Mi történt az átigazolási időszakban?

Ki merre mozdult a szezonok közötti időben?

Már csak egyet kell aludni és az észak-amerikai LOL bajnokság, vagyis az NA LCS vitorlákat bont. Holnap este már láthatjuk, hogy a TSM-nek vagy a CLG-nek sikerült jobban a felkészülés? Hogy Doublelift vagy Aphromoo lendült igazán formába? Hogy Sneaky készül-e valamilyen igazán érdekes cosplay megmozdulásra? De persze azt is láthatjuk, hogy mit cseréltek a csapatok. Azért a májusi átigazolási szezon soha nem rejt akkora változást, mint a november-december, de azért itt is született pár fontos változás. Ebben a cikkben ennek nézünk pontosan utána és persze a benn lévő csapatok aktív felállását is megnézzük.

Hova tovább?

Úgy néz ki, hogy Amazing ismét szerencsét próbál az amerikai kontinensen. Pár éve még a TSM színeiben próbálkozott, alapvetően jól is ment vele a játék, hiszen a világbajnokság negyeddöntőéig meneteltek. De később, személyes okokból mégis úgy döntött, hogy hazatér Európába. Most viszont a Schalke csapatából a 100 Thieves együttesébe igazol, ahol értelemszerűen a dzsungeles pozíciót tölti majd be. Egyébként az említett csapat nem kevés változást eszközölt, hiszen több játékosát felemelte az Academy csapatból, viszont nem kevesen mentek is tovább a gyakorló csapatba. 

A régen a CLG-ben játszó Darshan és Huhi sem maradtak mozdulatlanok, de náluk is lefelé indult meg lavina. Ha minden igaz, akkor mindketten elhagyják a mostani helyüket és vagy csapat nélkül maradnak vagy a Golden Guardians Academy gárdájában találnak helyet.

Végül pedig akiről még érdemes szót ejteni az Reignover, akor a Cloud 9 csapatához igazol. A csavar a történetben az, hogy nem játékosként, hanem edzőként segíti majd őket. Eddig a koreai játékost nem igazán láttuk ebben a szerepkörben, most lesz az első eset, hogy a háttérből dolgozik majd. A C9 bátor, hogy bevállalta ezt a lépést, nemsokára kiderül, hogy nekik volt-e igazuk.

Nagyjából ezen igazolások a legfontosabbak, de a Gamepedia az összes változást összeszedte, amit a következő képen láthattok.

Csapat összeállítások

A következő táblázatban pedig láthatjátok a mostani összes NA LCS csapatot és persze az összeállításukat is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!