Kék esszenciából skin? PBE-n már tesztelik a legújabb hőskapszulákat!

Kék esszenciából skin? PBE-n már tesztelik a legújabb hőskapszulákat!

Két új hőskapszula, egy limitált Orb, számos ward skin és LPL-es idézői ikonok is érkezte a PBE-re!

A PBE-re bevezette a Riot az új ward skineket, a legújabb hőskapszulákat és még egy görögdinnye is feltűnt. Nézzük is meg, milyen lootokra számíthatunk majd a 9.12-ben!

Új ward skinek

47 új őrszem kinézet került be a tesztszerverre, amik a Team/Fan pass részeit képezik majd. A ward skineket egy szurkolói kesztyűről mintázták, amin kedvenc csapataink logója tűnhet majd fel a meccseken. Aki eddig is szerette megmutatni ikonnal, vagy champion skinnel, hogy melyik csapatnak is drukkol, annak mindenképp kötelező vétel lehet majd a Team/Fan pass.

Új hőskapszulák és a Watermelon Orb

PBE-re bekerült a 4800 kék esszenciáért megvásárolható hőskapszula, ami garantáltan megjutalmaz egy legalább 4800 KE-s hőssel, amivel még nem rendelkeztünk, sőt még egy véletlenszerű kinézet is jár a hőshöz. Túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen. A másik hőskapszuláért csak 3150 kék esszenciáét kér a játék, cserében egy legalább 3150 KE-s hőst kapunk, ami még nem volt meg.

A török szerverekre jön majd a Watermelon Orb, amiben garantáltan ott lesz egy skin shard, plusz lesz még 15 % esély arra, hogy a fejlesztéséhez szükséges orange essence is benne lesz a gömbben, továbbá 1,5 X nagyobb esély lesz a Gemstone-ra és a Mythic skinekre is.

Utolsó lootként bekerültek még a file-ok közé az LPL, azaz a kínai LoL liga idézői ikonjai, amiket az összes rajongó büszkén viselhet. Egyelőre képekkel még nem, ikonnevekkel azonban szolgálhatunk: 

  • "2019 Bilibili Gaming Level 1 Icon"
  • "2019 Bilibili Gaming Level 2 Icon"
  • Stb.

Fontos, hogy ezek a tartalmak egyelőre csak a tesztszerveren érhetőek el, a rendes kliensbe majd csak a 9.12-ben érkeznek, ha egyáltalán eljutnak addig, hogy a Riot is úgy gondolja, tényleg erre van szüksége a játékosoknak. Ti örülnétek az új hőskapszuláknak? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!