A Nice Gaming egy lépéssel közelebb került a PUBG Contenders versenysorozathoz!

A Nice Gaming egy lépéssel közelebb került a PUBG Contenders versenysorozathoz!

A magyar csapat csak pár fordulóra került a PUBG e-sport Tier 2 bajnokságától. 

A 2019-es év tekinthető a PUBG e-sport alfájának is, ugyanis a Bluehole több versenysorozatot is rendez a nagyobb régiókban, National PUBG League, European PUBG League, ahonnan a legjobban teljesítő 32 csapat kijuthat az év végi, 2 millió dollár összdíjazású Global Championshipre. Szerencsére a PUBG Esports nem csak a profi csapatokra gondolt és egy jól felépített versenysorozat rendszert raktak a régiós bajnokságok alá, hogy a fél profi és amatőr játékosok is lehetőséget kapjanak a fejlődésre és a bizonyításra. A Tier 2 szférát az Overwatch e-sporthoz hasonlóan itt is Contenders-nek hívják, ahová a nyílt nyílt bajnokságokról, a PUBG Openek-ről lehet bejutni.  

A magyar PUBG csapatok számára egyelőre utóbbiak számítanak elérhetőek és a jelenleg is futó PEL Open League második fázisának nyugati szekciójában három hazai csapat is; a Nice Gaming, a Grim Ravens, továbbá az ExE eSports is szerepel. A bajnokság május 4-től egészen június 23-ig tart, a harmadik fordulót pedig most szombaton rendezték, ahol már a top 64-ben küzdöttek meg egymással az alakulatok. Sajnos a Grim Ravens és az ExE eSports számára nem jött ki jól a lépés a hat mérkőzés alatt, viszont a Nice Gaming tarolt a C csoportban és összesítésben első helyen jutott tovább a következő fordulóba a Top 32 közé. 
A Nice Gaming ezzel esélyt kapott, hogy a további két fordulóban is bizonyítson és egy esetleges bravúros szerepléssel akár a 20 ezer dolláros Contenders szériát is megközelítse. Mindehhez a következő körben is Top 8  helyezést kell elérniük a csoportjukban, ez után pedig még egy megmérettetés vár a csapatra. Ha kíváncsiak vagytok a pontos eredményekre, tekintsétek meg a verseny StarLadder oldalát. 

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!