Streamer Charity Cup PUBG - Több mint fél millió forintot gyűjtöttek a magyar streamerek!

Streamer Charity Cup PUBG - Több mint fél millió forintot gyűjtöttek a magyar streamerek!

Hatalmas sikerrel zárult a Streamer Charity Cup második felvonása.

A hétvégén került megrendezésre a Streamer Charity Cup második felvonása, miután idén februárban már közel 200 ezer forintot tudtak gyűjteni a magyar streamerek. A cél most sem változott, minden pénz, ami az adás ideje alatt érkezett a résztvevők csatornáján, az jótékony célt szolgál majd, a verseny viszont ezúttal nem CS:GO-ban, hanem PUBG-ben zajlott.

Legnagyobb örömünkre a gyűjtés ezúttal is eredményes volt, sőt, az első kupán gyűjtött összeg közzel háromszorosát sikerült jótékony célra összekalapoznia a srácoknak, ami hatalmas teljesítmény a teljesen önszorgalomból szervezett jótékonysági kupasorozat számára. Egészen pontosan 1938 dollár, azaz árfolyam ingadozástól függően, körülbelül 540 ezer forint gyűlt össze a részt vevők streamjén, amit most is a súlyosan beteg gyermekek táboroztatását lehetővé tevő Bátor Tábor kap majd meg. Saxxo, a kupa szervezője is nagyon örül az eredményességnek, és arról is beszélt kicsit, hogyan látja a Streamer Charity Cup jövőjét.

"Először is szeretném megköszönni, minden résztvevőnek a részvételt, nélkületek természetesen nem jöhetett volna létre ez az esemény! Mindemellett persze hatalmas elismerésemet és köszönetemet szeretném nyilvánítani azoknak, akik valamelyik résztvevő csatornáját figyelemmel kísérték, vagy akár még adományoztak is! Megható és becsülendő, hogy ez a közösség így össze tud fogni egy nemes cél érdekében. Hiszem, hogy a mindennapi trollok világában ezek az emberek vannak többségben, akik általában csendesebbek, de ilyenkor megmutatják magukat! Itt nem csupán az adományokról van szó, hatalmas támogatás érkezett írásban is minden résztvevő chatjén! Azt hiszem minden résztvevő nevében mondhatom, hogy köszönjük! A jövőbeni tervekről annyit szeretnék elmondani, hogy látva ennek a kezdeményezésnek a sikerét, valamint az első eseményhez képesti fejlődést, mindenképp szeretném folytatni, kiforrottabbá tenni, esetleg kibővíteni."

"Sok kérdés merült fel a résztvevőkkel kapcsolatban, hogy miért pont ők, hogyan lettek kiválasztva, vagy éppen kritizálták, hogy a résztvevők zömét nem ismerik. Ezekre mindenképp szeretnék reagálni. A résztvevők többségét (nem mindenkit!) teljesen egyénileg, én magam válogattam ki, illetve hívtam meg. Nem szégyellem, nyilván egyéni preferenciát is tükröz a dolog. Volt olyan, akinek az időpont nem volt jó, vagy egyéb okokból nem tudott részt venni a kupán, tehát a végső résztvevőknél több meghívott is volt. Nem titok, hogy a meghívottak egy része nagyon kis csatornával rendelkezik. Ez nem véletlen, és ezen a jövőben sem kívánok változtatni. Az alap koncepció az volt, hogy a kis magyar streamerek is össze tudnak fogni és közösen valami példaértékűt tudnak alkotni. Ez úgy vélem sikerült. A második Streamer Charity Cup-ra azonban több nagyobb csatornának az üzemeltetőjét is meghívtam, és mint látjátok többen közülük részt is vettek. Az a véleményem, hogy a jövőbeni versenyeken, ugyan kicsit módosulhat az arány, de jó ez az irányvonal és színesíti magát az eseményt. Összefoglalva, egy igen nagy megerősítést kaptam, hogy ennek az elképzelésnek valóban van jövője és érdemes ezzel foglalkozni. Azon leszek, hogy a jövőben kijavítsam az esetleges hibákat, amik előfordultak, és igyekszem egyre magasabb szintre emelni a Streamer Charity Cup sorozatot! Végszóként pedig, még egyszer szeretném megköszönni a résztvevőknek és a közösségnek is a hatalmas támogatást!"

A részletes eredményekről és az esetleges jövőbeli eseményekről tájékozódni tudtok a Kupa honlapján, ahol a PUBG Streamer Charity Cup-on részt vett streamerek csatornáit is megtaláljátok, a Résztvevők fül alatt.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!