Egy 10 perces leak lerántotta a leplet a Dota Underlords játékról

Egy 10 perces leak lerántotta a leplet a Dota Underlords játékról

A videó láttán megint nem nyerte el a kiadó maradéktalanul a közösség szimpátiáját az új alkotással.

Mindössze három héttel azután, hogy a Valve hivatalosan levédetett egy új címet, illetve bejelentették, hogy saját Auto Chess játékot kreálnak, egy Reddit felhasználó nagyjából 10 percnyi videót töltött fel a Valve titokban készülő Dota Underlords - ami tulajdonképpen a különálló Auto Chess fedőneve - nevű mobilos alkotás béta verziójából. Azt egyelőre nem tudni, hogy mobilon kívül más verzió születik-e belőle, de azért reménykedünk benne a PC-sek nem maradnak ki a mókából.

"Üdvözlünk a Dota Underlords Beta szezonjában. Minden új szezonban változnak majd a kiválasztható Underlordok, hősök, szinergiák és a tárgyak."

Ez az üzenet fogadja az újdonsült játékosokat a játékba belépve. A felvétel a Dota Underlords tutorial módjának csak egy szeletét fedi le, de szerencsénkre azért jó néhány funkciót bemutat. Látni lehet, hogy a sakktábla feeling részben azért megmaradt, és a lepakolható egységek a hős megnevezést viselik, csak úgy, mint a Dota 2-ben. Ezek a karakterek csoportokra, vagyis Tierekre lesznek osztva, amiből 5 található a játékban. Egy-egy Tierbe 12-15 hős kerül. Például Warlock Tier 1, Pudge Tier 2, valamint Arc Warden Tier 3. Emellett, ami nagy különbséget jelenthet a custom maphoz képest, hogy jóval több itemet pakol bele a Valve. Egy sor tárgyat vonultat fel a videó és kiszúrhatunk érdekeseket is közöttük, ott van mindjárt a Recruiter, aminek hatására a "kör első reroll-ja ingyenes".

A videó feltöltője elárulta azt is, hogy jelenleg nagyjából 15 szinergia található a DU-ban, és a legtöbb megtartotta azokat a neveket és bónuszokat, melyeket a Dota Auto Chessből ismerünk. Azért itt is előfordul némi módosítás, ugyanis a Gyrocopter és Sniper szinergiát Deadeye-nak nevezték el és a hozzátartozó perk azt írja, hogy a hősök azokra fókuszálnak, akiknek a legkevesebb életerejük van a táblán.

Egyelőre nincs további információ és maga a felvétel minősége sem a legjobb, ettől függetlenül nagyjából erre számíthatunk a Dota Underlords kapcsán:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!