A Nice Gaming csoportmásodikként várja a PEL Open League negyedik körének folytatását!

A Nice Gaming csoportmásodikként várja a PEL Open League negyedik körének folytatását!

A csapat rendkívül ügyesen vette az első hat mérkőzést a Top 32-ben. 

A Bluehole idén nagy hangsúlyt fektet a PUBG e-sport kiépítésére és a major versenysorozatoknak számító régiós bajnokságok mellett több kisebb bajnokságot is rendeznek, ahol a fél profi és amatőr csapatok is bizonyíthatnak. Az egyik ilyen kisebb ligában, név szerint a PUBG Open League második fázisában több csapat is képviselte hazánkat, melyek közül a Nice Gaming kiemelkedő teljesítménnyel már a Top 32-ben küzd meg az esetleges Tier 2-tornára való továbbjutásért. 

A PUBG Open League Europe: WEST-negyedik körét a hatalmas tét miatt két hétvégére osztották el a szervezők és az első hat mérkőzést az elmúlt pár napban játszották a csapatok. A Nice Gaming Jaksival, rbbencével, Ssuprával illetve FoDával kiegészülve kezdett neki a megmérettetésnek. Az alakulat már a szombati három meccsen is derekasan helytállt, összesen 16 killt szerezve és egy harmadik helyet behúzva. A vasárnapi meccseken a csapat jobban oda tette magát és a negyedik összecsapást toronymagasan, 13 killel nyerték meg, amit ugyan egy hatodik és egy tizenötödik hely követett, összesítésben így is a második helyen várják az előttük álló hétvégén rendezendő folyatást. 

Emlékeztetőül, ha a srácok jól szerepelnek a következő 6 meccs során is és a legjobb nyolc között végeznek a csoportjukban, akkor a következő fordulóban már a PEL Contenders spotért küzdhetnek meg. Egy csoportgyőzelem esetén automatikusan kvalifikálnák magukat a PUBG e-sport másodligájába, viszont a 2-6 helyezés is nagy lehetőséget jelentene, ugyanis tovább jutnának egy kvalifikációba, ahonnan szintén a Contenders-be vezet az út. Talán mondanom sem kell, mindez hatalmas siker lenne nem csak a Nice Gaming, de az egész magyar PUBG szféra számára, szóval szurkoljatok a srácoknak a közvetítéseken!

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!