Orban szenzációs teljesítménye újabb lapot ért, íme a 39. hét legjobbjai!

Orban szenzációs teljesítménye újabb lapot ért, íme a 39. hét legjobbjai!

Miután Európában a legtöbb bajnokság megpihent, így az EA-nek nem volt más választása, mint a válogatott összecsapásokra fókuszálnia. Volt miből válogatniuk.

A Nemzetek Ligája és a héten futó Európa-bajnoki selejtezők együttesen szolgáltatták a Team of the Week 39. álomcsapatának tagjait:

Jordan Pickford - GK: Talán a Nemzetek Ligája külön promót is megérne - az EA részéről mindenképp -, viszont egyelőre ez nem így van. Az angol hálóőr egyébként mind a két meccsen, elődöntő Hollandia, míg harmadik helyért Svájc ellen remekül védett. Nem elég, hogy gólt lőtt a büntetőpárbaj alatt, de aztán hatalmasat védett és Angliát a bronzéremhez segítette.

Sergio Ramos - CB: Na jó, azért csak akadnak még nagy nevek Bonuccin kívül is. A Feröer-szigetek ellen remekül teljesítő hátvéd egy góllal koronázta meg játékát, végül a spanyolok 4:1-re nyertek nem túl acélos ellenfelükkel szemben. Iker Casissalt megelőzve ő lett a legtöbbet válogatott mérkőzést nyerő játékosa a spanyol válogatottnak. 

Willi Orban - CB: Az Azerbajdzsán ellen kétszer is gólt szerző játékos egy újabb IF lapnak örülhet. Nem csak a válogatottban, de klubjában is remek szezont futott, szóval teljesen megérdemelten került a hét legjobbjai közé.

Yevhen Konoplyanka - LW: A szerbek ellen aratott 5:0-ás sikerük több, mint meggyőző. Nagyon fontos három pontot szereztek, és ebből Kono oroszlánrészt vállalt a maga két találatával.

Marko Arnautovic - ST: Az Észak-Macedónia ellen duplázó csatár kiérdemelte helyét, hiszen többek között az ő játékának is köszönhetően Ausztria versenyben maradt az Eb 2020-as kijutást illetően.

Eran Zahavi - ST: A lettek elleni mesterhármasa egy TIF lapot ért neki.

Az új TOTW játékosokat este 7 órától nyithatjátok.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!