Újabb csodálatos alkotásokkal bővül a Battle Boss és az Arcade hőskinézetek családja!

Újabb csodálatos alkotásokkal bővül a Battle Boss és az Arcade hőskinézetek családja!

A fejlesztők nem hagynak egyetlen nyugodt frissítési ciklust sem, új hőskinézetekkel rukkoltak elő, nem is gyengékkel!

Kedd este bejelentésre kerültek a legújabb hőskinézetek, melyek majd a 9.13-as frissítés érkezésével együttesen várhatóak. Kettő Battle Boss, Kettő Arcade és egy Prestige kiadás is érkezik majd a hónap vége felé.

Battle Boss Qiyana

A hőskinézet ára jelenleg még nem ismert, de vagy 1350, vagy pedig 1820 RP-ért lesz megvásárolható az eddigi tapasztalatok alapján. A hőskinézet 7 chromát fog kapni.

Arcade Caitlyn - 1350 RP

Új modell és textúra, új "alkatrészek", új hangeffektek no meg természetesen egyedi hazatérési animáció jár a hőskinézethez!

Arcade Caitlyn Prestige Edition

Beszerezhetőségének módja egyelőre még nem ismert, tehát nem tudjuk, hogy belépős rendszeresen belül lesz összegyűjthető rá a fizetőeszköz, vagy egyedi, 100 Tekintélypontos rendszerben megvásárolható.

Arcade Kai'Sa - 1350 RP

Akárcsak Caitlyn esetében, itt is újdonsült hazatérési animációval, hangeffektekkel, modellel és textúrával, no meg alkotóelemekkel találkozhatunk. A hőskinézet 7 chromát fog kapni, illetve ő lesz a következő LPP exkluzívban beszerezhető kinézet is.

Battle Boss Yasuo - 1350 RP

Az új modell, textúra, alkatrészek, hangeffektek és hazatérési animáció mellett ide új voice overt is terveznek, melyre rendkívül kíváncsiak vagyunk már most is! A hőskinézet 8 chromát fog kapni.

Amennyiben pedig a splash artokra, a töltőképernyőn megjelenő képekre és speciális keretekre, vagy néhány játékon belül képre vágysz, nézd meg az alábbi galériában, melyet az alábbi képre való kattintással érhetsz el!wqeeTe melyiket várod a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.