Hamarosan menthetőek lesznek bejelentkezési adataink, de vajon érkezik a kijelentkezés is?

Hamarosan menthetőek lesznek bejelentkezési adataink, de vajon érkezik a kijelentkezés is?

A fejlesztők kedden este bejelentették, hogy a tesztszerveren hamarosan elérhető lesz az a funkció, melynek köszönhetően értékes másodperceket spórolhatunk a bejelentkezés során.

Ez a rendszer pedig nem más, mint a bejelentkezési adatok mentése, melyet idővel világszerte szeretnének majd bevezetni. Ezáltal átdolgozásra kerül a teljes bejelentkezési folyamat, frissül a háttérben futó rendszer, illetve további optimalizációk kerülnek előtérbe, mint a kétfaktoros hitelesítés, frissítések a háttérben, és igen, egy későbbi játék támogatása.

A frissítés beszerzéséhez semmit nem kell tennünk, ugyanis amikor az elérhetővé válik a régiónkban, a rendszer automatikusan letölti, illetve telepíti azt. A bejelentkezési képernyőn lesz egy "Maradjak bejelentkezve" lehetőség, amit kiválasztva nem léptet ki a kliens amikor bezárjuk azt. Tehát ha ugyanazon a számítógépen játszol, nem kell minden alkalommal megadnod a felhasználóneved és a jelszavad.
Igaz egyelőre fix dátum még nincs, de az ötlet rendkívül jó, plusz felveti a kérdést, hogy ezek szerint érkezik a kijelentkezés opciója is? Hiszen ha egyszer bejelentkeztünk, elmentettük az adatainkat, de mondjuk egy barátunk szeretne nálunk villogni a legújabb hőskinézetével, csak át kell tudnunk jelentkezni valahogy az ő felhasználójába. Így a lehetőség adott a fejlesztőknek, hogy ne több körös kilépésekkel kelljen ezt megvalósítani, hanem egy szimpla kijelentkezés funkcióval.

A kétfaktoros hitelesítés, illetve a háttérben futó frissítés két olyan dolog, melyet a fejlesztők még idén szeretnének befejezni, ellenben pontos dátummal itt sem tudtak szolgálni, tájékoztatni fognak mindenkit, amint lesznek pontosabb adataik.

Na és hogy miért jó ha elmentjük bejelentkezési adatainkat? Gyorsabban játékba kerülhetünk, nem lesznek látványos, ám bár erőforrás igényes dolgok, ezáltal az animációkon és a zenéken dolgozó csapat több időt szánhat más, izgalmas projektekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!