Megérkeztek a chromák, Udyr és Malphite pedig továbbra sem maradhatnak nyugton

Megérkeztek a chromák, Udyr és Malphite pedig továbbra sem maradhatnak nyugton

A tegnap esti, tesztszerverre érkezett frissítés ugyan nem a méretéről lesz híres, de mégis jó látni, hogy foglalkoznak hőseinkkel.

Az este folyamán újabb frissítés érkezett a tesztszerverre, melynek keretein belül megérkezett a Battle Boss Qiyana, Battle Boss Yasuo, Arcade Kai'Sa és a K.O. Chroma kinézetek. Mellettük kettő hős kapott változtatást, nézzük miről is van pontosan szó.
Ahogy korábban már említettük egy másik cikkünkben, Qiyana 7, Yasuo 8, Kai'Sa 7 + 1 Emerald (LPP) chroma kinézetet kap, rajtuk kívül pedig az Arcade Riven, Sona és Miss Fortune kinézetek is kapnak chromát.0132maMalphite W képességén (Thunderclap) a mana költség túl alacsonynak bizonyult, így 25-ről 35-re nőtt, mindemellett az aftershock hatásának időtartama 6 másodpercről 5 másodpercre csökkent. Az E képességén (Ground Slam) a mana költség 50/55/60/65/70-ről 40/45/50/55/60-ra csökkent.udyrA passzív képességén (Monkey's Agility) a leírás frissült, tartalmazza a hatodik képesség rangra vonatkozó információkat. Amennyiben lemaradtál volna, hogy miről is van szó, az alábbi cikkünkben pótolhatod azt.

Ti várjátok már az átdolgozott Malphite és a megújult Udyr érkezését?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!