Nem vagyok szemét, de a 20 LP az 20 LP - Így akadályozhatod meg, hogy remake-eljen az ellenfeled

TF Blade nagyon nem akart új meccset kezdeni.

Frissítésre pontosan három szezonnal ezelőtt, a 6.12-ben került be tesztelésre a Remake rendszer Észak-Amerikába. Egy igen régóta áhított "mechanikáról" volt szó, hiszen előtte, ha valaki úgy döntött, hogy nem tudja végigjátszani a meccset vagy technikai problémái akadtak, akkor az egész csapatnak szenvednie kellett. Persze azt már régóta tudjuk, hogy a rendszer nem tökéletes, mivel ha valaki direkt szeretne kitolni a csapattársaival, vagy rossz pillanatban akad technikai problémája, mondjuk az első 1-2 creep megölése után, akkor nem lehet a remake-ről szavazni. A tegnapi napon viszont TF Blade streamelés közben megmutatott egy sokkal nagyobb hibát, ami könnyedén tönkreteheti a jelenlegi rendszert.

A videón az látható, ahogy a dzsungelben tevékenykedő TF Blade egyszerűen átrohan az ellenfél bázisára, majd a spawn előtt beflash-sel, hogy Lee Sin mindenféleképpen megkapja a gyilkosságért járó tapasztalati pontokat. Mindez meg is történik, így a játék úgy értelmezi, hogy Lee Sin játszik, ezért nem lehet elindítani a remake szavazást. Valljuk be ez azért egy elég gonosz módszer, Lee Sin pedig a meccs elején bejelentette, hogy afkolni fog, mivel elrontotta a pick fázist és nem hozott smite-ot a dzsungelbe. TF Blade valószínűleg egy sima kifagyás esetén nem tette volna meg ezt, de most úgy érezte, hogy ezt a meccset joga van végigjátszani és esélyt sem adott az ellenfélnek.

Mindebben egyébként az a legszórakoztatóbb, hogy két frissítéssel ezelőtt állítólag találtak erre megoldást, de Mordekaiser eltűnésével mintha minden szétesett volna, mivel a remake mellett a pingekkel is komoly problémák vannak az előző frissítés óta, hogy a láthatatlan Nunukról ne is beszéljünk. Úgy néz ki tehát, hogy a régi Morde hatalmas spagetti kupaca tartotta össze a játékot, de reméljük a következő frissítéssel ezek a bugok és glitch-ek is eltűnnek a játékból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!