"Az izgalmas dolgok még csak most jönnek" - Szegő Péterrel beszélgettünk

Az MTK e-sport szakosztálya teljesíti, amit a klub elvár, sőt még tovább is lépnek.

Nagyjából két évvel ezelőtt jelentette be az MTK, hogy külön e-sport szakosztályt indítanak, ahol főleg FIFA játékosokkal akarnak majd foglalkozni. Akkor ez a bejelentés még okozott némi értetlenkedést, de azóta a program sikere és persze az e-sportolók eredményei bebizonyították, hogy jó döntést hozott a vezetés. Nemrég viszont felröppent a hír, hogy az MTK tovább fejlődik és egy e-sport arénát is fel akarnak húzni, ahol a játékosaik edzhetnek és persze versenyezhetnek is. Ezen alkalomból úgy döntöttünk, hogy érdekes lenne visszatekinteni az elmúlt két évre. Szegő Pétert kérdeztük, hogy merre vezetett az e-sport szakosztály útja az elmúlt két évben?

Ha pedig az MTK szóba került, akkor ideje körbe járni a témát, hiszen két évvel ezelőtt nem ők voltak az egyetlen egyesület, aki úgy döntött, hogy az e-sport vizeire evez. Legközelebb Gergely István és a Budapest Honvéd lesz az interjúalanyunk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.