Minden, amit eddig tudunk az Arcade eseményről és Caitlyn Prestige kinézetéről

Minden, amit eddig tudunk az Arcade eseményről és Caitlyn Prestige kinézetéről

Utánajártunk, hogy a következő, 2019-es Arcade esemény milyen részletekkel szolgál.

Többek között az érkező tárgyakon kívül megtudtuk, hogy a Prestige Arcade Caitlyn milyen formában is lesz beszerezhető, azonban mielőtt ennyire előre rohannánk, nézzük, mit is tudunk az idei Arcade eseményről.
Szerda este megérkeztek a tesztszerverre az esemény lootjai. Lesz itt Arcade Orb, Token, Jackpot, mely valószínűleg úgy fog működni, mint bármelyik korábbi zsákbamacska. Ezen kívül beszerezhető lesz a Battle Boss Yasuo, a Battle Boss Qiyana, az Arcade Caitlyn idézői ikonja és bordere egyaránt.

Mindez ha még nem lenne elég, akkor az Arcade Riven, Arcade Sona, Battle Boss Yasuo, Arcade Miss Fortune és Battle Boss Qiyana K.O. Chromája és idézői ikonja is ott van a listán. Azonban még itt sem ér véget a lista, hisz egy Arcade Kai'Sa ikon és border vagy épp a 100 Tekintély pont és egy az eseményhez illő idézői ikon is bezsebelhető.

A belépő ára jelenleg még nem ismert, a lootok kinézetéről képeket az alábbi galériában találtok.

Mindemellett Riot Xenogenic Twitteren elárulta, hogy az idei Arcade eseményből ugyan annyi zseton lesz kigyűjthető belépő nélkül, mint a Trailsból volt. Továbbá azt is elárulta, hogy a Prestige Arcade Caitlyn belépő segítségével lesz kifarmolható, melynek ára 2000 zseton lesz.

Mi a véleményetek a legújabb részletek után?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!