Mordekaiser 55% felett, érkezik a micropatch

Mordekaiser 55% felett, érkezik a micropatch

Az átdolgozott Vaslidérc rendesen megmozgatta a statisztikákat az Idézők Szurdokában, és most nem a jó értelemben.

Mordekaiser az átdolgozását követően nagyon hamar közkedvelt lett, hisz mindenki kiakarta próbálni az újdonsült Vaslidércet, és volt, aki még rangsorolt mérkőzések során sem zavartatta magát.
Mordekaiser a felső ösvényen a legjobb győzelmi aránnyal rendelkező hőssé nőtte ki magát, egyetlen karakter sem előzi már meg. Győzelmi aránya 55,14%-on áll, népszerűségi mutatója is neki a legmagasabb, 13,6%. Nem túl jó, de nem is tragikus.

Ami talán elképesztőbb, hogy nem csak a felső, de a középső ösvényen is ő ül a trónon, ott már 55,26%-kal, ugyan ott a népszerűsége már csak 2,99%, de ahogy látjuk ez nem tartja vissza attól, hogy sikeres legyen. Dzsungelben nem volt túlzottan sikeres a rajt számára, 46,46%-os győzelmi és 1,98%-os népszerűségi mutatóval nem valószínű, hogy a dzsungelesek kedvence lesz.

A fejlesztők is hamar észrevették a problémát és azonnal neki is ültek a micropatch kidolgozásának, hogy a Vaslidérc egy picit kevésbé legyen brutális.

Alap statisztikái az alábbiakban változnak:

  • Alap fizikai sebzés értéke 65 helyett 61 lesz.
  • Alap páncél értéke 39-ről 37-re csökkent.
  • A kapott varázsellenállás szintenként 1,5 helyett 1,25 lesz. Ez a standard érték, ezt kapják a legtöbben.
  • A kapott páncél szintenként 4-ről 3-ra csökkent.

A passzívja is változik azonban, még pedig ezekben a tételekben:

  • A passzívja alapvető sebzése 10-35,5 érték helyett 8-25-el sebez.
  • A passzív által adott mozgási sebesség a korábbi 5-10% helyett az 1-16-os szinten, immár 3/6/9% lesz az 1/6/11-es szinten.
  • Végezetül az ellenfél maximális, % értékű életereje 1-6,1% 1-18-as szinten helyett 1-5% lesz, szintén az 1-18-as szinten.

Tény, hogy a Vaslidércre ráfér a gyengítés. Az, hogy a micropatch mikor érkezik, már csak Riot KingCobra-n és a további illetékeseken múlik, akik elhelyezik egy frissítés keretein belül a gyengített verziót. A cikkben használt statisztikai adatokat az op.gg oldalról gyűjtöttük.

Aktuális nyereményjátékaink:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!