Itt a francia TOTS, vegyes érzésekkel

Itt a francia TOTS, vegyes érzésekkel

Neymar és Mbappé viszik a prímet, csak éppen rossz sorrendben.

A liga, ahol hiába a temérdek pénz, a nemzetközi eredmények nem igazán akarnak összejönni. Hiába a francia bajnokság, amibe a PSG és a Lyon úgy hordja talicskán a pénzt, hogy azt már fáj nézni, egyik csapat se élte túl az idei évben a top16-ot a BL-ben, előbbi a Manchester United ellen esett ki idegenben lőtt kevesebb góllal, utóbbi pedig egy ötöst kapott a Barcától, csak ugye az fociban nem a jó eredményt jelenti. 

Ezzel együtt is, legalább sztárok tekintetében nincs hiány a bor hazájában, Mbappé, a franciák üdvöskéje gólkirály lett 33 góllal, az elefántcsontparti Pépé, a Lille sztárja 22 gólig, míg az Uruguay-i félisten Cavani 18 gólig jutott. Volt a szezonnal egy érdekes, hármas holtversenye is, Dembélé, Falcao és Neymar egyaránt 15-15 gólig jutottak idén, valljuk be, azért ez a három név ennél többet is tudna.

Az EA ehhez képest Mbappé helyett Neymart pumpálta fel az égbe, a brazil fenegyerek, aki mostanában játéktudása helyett inkább magánéleti botrányai miatt került a sajtóba, 98-as, ultrabrutál lapot kapott.  Pépé bőven megérdemli a lapján, nem csak, hogy Mbappé mögött ő volt a gólzsák, de emellett kiosztott még 11 gólpasszt is. A már említett francia csatár is megér egy misét, ahogy Neymar válogatottbeli csapattársa, Thiago Silva is. Íme tehát a francia TOTS, fogyasszátok egészséggel!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!