Itt az első játékos, aki egy hőssel átlépte a 10 millió mastery pontot

Itt az első játékos, aki egy hőssel átlépte a 10 millió mastery pontot

3 év és több ezer meccs UGYANAZZAL a hőssel.

Vannak olyan játékosai a LoL világának, akiknek az életük a játék. Mi is ismerünk ilyen embert, Huzsi kollégánk az egyik legnagyobb szintű játékos az EUNE szerveren, jelenleg közelít a 700-as szinthez, és ha valaki megkérdezné, hogy van-e élete, bátran állíthatjuk, hogy van munkája, barátnője és élete is még emellett. De hogy mennyire volt unalmas számára a szintezés? NAGYON.

Feltehetően pont ugyanennyire volt unalmas a török szerveren játszó Mihabe nevű játékosnak az, hogy bő három év és több ezer meccs után elmondhassa magáról, ő az első játékos, aki elérte a 10 millió mastery pontot egy hősön. Ez a karakter pedig nem más, mint Ashe, egyike a játék legkorábban kiadott hőseinek. 

Gyors fejszámolást követve, ha egy meccset átlagosan 30 perc alatt játszott le, akkor az elmúlt években nettó 48 napot játszott a karakterrel 0-24, amíg elérte a 10 millió mastery pontot. Ez persze nem azt jelenti, hogy Mihabe Ashe main, Season 5-ben Gold V, az idei szezonban a Silver 4-et ostromolja soloban az OP.GG-je szerint

A 2300 meccs egyébként nem is sok, figyelembe véve azt, hogy a Mihabe-t követő második játékos Heimerdingerrel több mint 10.000 meccset játszott az elmúlt 4 évben és még mindig csak 9 millió pontnál tart. A meccsekért kapott mastery pontot több tényező is befolyásolja: egyedül vagy csapatban játszottál, milyen volt a teljesítményed, mennyi volt a játék hossza, nyertél vagy vesztettél stb. stb.

A listán van még egyébként néhány érdekesség: A legtöbb mastery ponttal rendelkező játékos egy SKINHEAD nevű, EUW player, aki 7 hőssel (Singed, Xin, Irelia, Sivir, Ahri, Blitz) is átlépte már az 1 millió mastery pontot, egyébként pedig soloban a Diamond 4-et ostromolja.

Nekem két mainem van, de Zyrával is még csak most léptem át a bűvös 100.000 pontot, szóval kicsit úgy érzem, le vagyok maradva. Ezen az oldalon ti is tudjátok csekkolni magatokat és a toplistákat, jó böngészést!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!