Közösségi vasárnap: Megpróbáltuk megtalálni a legjobb Dark témájú alkotásokat

Közösségi vasárnap: Megpróbáltuk megtalálni a legjobb Dark témájú alkotásokat

Mi lenne, ha a legsötétebb skinek az Idézők szurdokába költöznének?

A múlt hét során, szigorúan kísérleti jelleggel, összeraktunk egy cikket arról, hogy mennyire kreatívak tudnak lenni a közösség tagjai, ha skinek tervezéséről van szó. Persze nem ez volt az első eset, amikor ilyet mutattunk be, de a többi alkalommal egy-egy kivételesen jó alkotást emeltünk ki. Azonban sok olyan van, ami nem teljes. Van ahol csak egy Splash érkezeik, amikor csak egy szkeccs van a képen, de volt olyan is, amikor valaki a karaktereke fegyvereit gondolt újra. Mivel a múltheti cikket sokan szerettétek, ezért úgy döntöttünk, hogy a cikkből rovatot indítunk, ahol megpróbáljuk közelebb hozni hozzátok a tehetséges művészeket. Viszont valahogy megpróbáljuk keretek közé terelni a dolgokat és időről-időre a rovat egy-egy témával tér vissza. Most a Sötétség Világa vagy a Dark stílus lesz az alap. A kiválasztott tervekhez a cikkben csak a fő képeket mutatjuk meg, a többit a képekre kattintva, galériában találjátok.

Deathlord Aurelion Sol

Aurelion Sol a League of Legends sárkánya. Ez pedig magával hordozza, hogy gyakorlatilag minden féle bőrbe lehet bújtatni. Vlad Bacescu, most gondolt egyet és adott neki egy szellemekkel megtűzdelt, túlvilági kinézetet, ami valljuk be, hogy iszonyatosan jól sikerült.

Nocturne felújítás

Ron Broyed nem egy új kinézetet, hanem egy átdolgozott Nocturne koncepciót hozott el nekünk. Szerinte a sötétség maga már rég megérett arra, hogy teljesen átdolgozzák. Ha pedig már eljött a változásokk ideje, akkor a karakter Lore-ját is meg lehet bolygatni picit.

Ghost Janna

Az ember akarva-akaratlanul mindig ítélkezik, legyen szó bármiről. Amikor ezt a listát raktam össze, én is csináltam egy rangsort, hogy a négy koncepció közül melyiket preferálom. Nálam Thorsten Erdt alkotása nyerte meg a legtutibb címet. A sötétség világa megvan, viszont a téma nem olyan iszonyatosan komolyan, mint a többi esetében. 

Gatekeeper Karma

Végül pedig ismét egy Vlad terv következik. A Gatekeeper Karma egy iszonyatosan részletes skin koncepció, ami akár már holnap a játék részévé válhatna, hiszen a srác olyan részletességgel összerakta a dolgokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!