FIFA-ban kikapott és oltani kezdte ellenfelét egy labdarúgó!

Egy profi futballista a FIFA-ban elszenvedett vereség után csúnyán oltani kezdte ellenfelét, akinek a válasza csattanós volt.

A FIFA online világa elég különös, az ember ugyanis mindenféle játékossal találkozhat kalandjai során. A legérdekesebb összecsapások viszont mindig a zöld kártyás csapatokhoz fűződnek. Ezek a lapok ugyanis azoknak a futballistáknak járnak, akik valóban fociznak, az EA pedig a 99-es értékkel tiszteleg előttük. Nem csak a legjobbakat szokták jutalmazni, ezért fordulhatott elő, hogy Dennis Daube, a német harmadvonalban szereplő KFC Uerdingen 05 középpályása pro cardot kapott. Egyébként az alap kártyája silver és 69-es ratinggel van megáldva:

A következő sztori főszereplője az előbb említett úriember, ugyanis az ő általa fémjelzett csapat ellen egy felhasználó győzedelmeskedni tudott. Nem maga a meccs az érdekes, az eredményt le sem írták, viszont az utána történt üzenetváltás parádésra sikeredett. Daube ugyanis nem bírta elviselni a vereséget és csúnya oltásba kezdett emberünkkel szemben:

Nem kellett volna, hiszen a dühtől vezérelt német futballistát néhány mondattal a játékos leszerelte.

Daube: "Noob vagy, tuti gold player."

Játékos: "Elite 1. Domináltalak a meccs során, ne akard becsapni magad..."

Daube: "Maximum gold vagy, semmi több"

Ekkor a játékos egy képet mellékelt válaszként, ahol is quick sell-t nyom az ezüst Daube kártyára, majd a következő mondattal alighanem megsemmisítette lelkileg aznapra a középpályást:

"Úgy gondolom inkább a futball karrieredre kellene fókuszálnod ahelyett, hogy egy FIFA-ban elszenvedett vereség után toxikus üzeneteket küldesz az ellenfeleidnek."

Abszolút hidegvérrel kezelte a játékos a helyzetet, így inkább rá mondaná az ember, hogy profi. A posztban már többen is irták, hogy találkoztak ezzel a csapattal és hasonló beszélgetések kerekedtek a mérkőzéseket követően, de ez az első megosztás vele kapcsolatban. Egyébként kérdezték a feltöltőt, hogy milyen csapattal rendelkezik, amit készségesen meg is osztott:

Nem rossz, de a viselkedése még ennél is példaértékűbb volt. Ti miként reagáltatok volna a helyében?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.