Nem hazudnak a számok: simán ki lehet jutni Bronzból!

Félre a kifogásokat! Simán ki lehet jutni Bronzból, ha odateszi magát az ember!

Sokan panaszkodnak arra, hogy lehetetlen kijutni Bronzból, mert a csapattársak trollok, meg amúgy is rossz a kliens, bugosak a hősök és mindig, minden pont velem történik meg. A Mobalytics statisztikái alapján azonban ez mind csak mellébeszélés, mivel a Bronzban vitézkedő játékosok nagyjából 70 %-a képes arra, hogy elmondhassa magáról, hogy ő bizony legalább Ezüst skillel rendelkezik.

Átlagosan 24,4 játékkal elérhető a cél, hogy magunk mögött hagyjuk az egykoron legrosszabbnak számító Bronz ligát, de az Ezüst, Arany és Platina játékosok is viszonylag jó helyzetből indulhatnak, ha az a céljuk, hogy a szezonzárás előtt még megmutathassák a világnak, hogy ők többre is érdemesek. Az Ezüst ligából nagyjából a játékosok fele képes kijutni legalább Aranyba, később ez csökken ugyan, de még bőven a 40 % felett mozog az arány. A problémák a Platina után kezdődnek, ugyanis a Gyémántban harcoló idézők alig 10 %-a képes arra, hogy a Mesterek között emlegethessük a nevét. 

Ezek a számok nem légből kapott, kis mintás elemzések eredményei, ugyanis a Mobalytics több, mint 1,7 millió játékos pályafutását figyelte meg a 8. szezonban. Akkor még öt divízió volt egy tieren belül, nem is négy, ezzel még nehezebb volt ugrani egy ligát. A négy divíziós rendszerben tényleg mindenki előtt nyitva van a kapu, ami a magasabb rangot jelenti a nevünk mellett, azonban ehhez szükséges az is, hogy koncentráljunk minden meccsen, hagyjuk figyelmen kívül, ha esetleg trollkodik a csapattársunk, segítsük a többieket, mivel ez még mindig egy csapatjáték. Az sem hátrány, ha nem rankeden próbálgatjuk az új hősöket és nem akkor ülünk le játszani, amikor épp szakadozik az internet egy vihar miatt.

Mindenki maga dönti el, hogy mennyit tesz bele a League of Legends-be, de a számok alapján a több idő, több energia és több odafigyelés végül mindenképp meghozza a gyümölcsét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Krisztian95 4 éve
    Magunkból kiindulva talán. És mivan akkor ha valaki több hónapig igyekszik kijutni bronzból vagy silverből, viszont mások vagy elszórakozzák, vagy first timeoznak, vagy csak szimplán trollkodnak. Ezeket is beleszámítják?
    0 0 Válasz
    • raveride 4 éve Krisztian95
      és szted az reális, hogy aki több hónapig próbálkozik, annak minden meccsén van troll, leaver, afk?
      0 0 Válasz
    • Komojtalan 4 éve Krisztian95
      Puszta matematika alapján lehetetlen, hogy mindig nálad vannak a trollok ... Aha, ha nyersz akkor jól játszottál, ha vesztesz szar volt a csapat. Pókerban vannak programok amik nézik a leosztásokat. Sok gyenge játékos meg van győződve arról hogy az ő AA -jaik veszteségesek (80%+ esély), de ha bizonyítékot kérnek valahogy nem jöttek, mert a 80% megvolt, de az ember arra emlékszik amikor sokat bukott AA -val, a nyerés természetes.
      0 1 Válasz
    • kdzlolzor 2 éve Krisztian95
      Nagyon adom a válaszod, belekezdtem rankedbe 12-4re álltam de jelenleg 0 lp a 99ből, egyszerűen nem tudok feljébb jutni ha folyamatosan trollkodnak és igen first pick champpel játszanak arrol nem is beszélve hogy meghalnak 1x 2x és már fel is adták....:) Egyszerűn ilyen nincs h nincs egy normális csapat...
      0 0 Válasz
  • Browniezzz 4 éve
    Placement elején bronz 4be dobott, és 3 nap alatt feljutottam silver 3ba
    0 0 Válasz
  • Horytnica 4 éve
    Azok nem, csak azok akik ezt kitalálják. És én sem hazudok, tavaly kb. 6x voltam S1-bőll G5-be promóba. Kb. úgy nézett ki hogy egy hét alatt SIV-ből felmentem SI-be, onnan megszereztem a 100 LP-t, majd jött az 5 besorolómeccs. 2-3x vesztettem el egymás után úgy hogy elvesztettem, mentem egy meccset meg nyertem megint promó megint bukó. Akkor hagytam a retkesbe, na elmúlik egy kis idő, na majd most, 2-3x megint így jártam, annyi különbséggel hogy SIV-ig vissza estem. És érdekes módon egyik promó sem tartott 3 meccsnél tovább, esélyem sem volt az izgalomra, ez alatt az 5-6 promó alatt 1x volt olyan, hogy azt mondtam rá "igen eeez izgalmas volt vesztettünk de nem érdekel mert élveztem" Itt abba is hagytam arra a szezonra, mit vesződjek vele ha a Riot leszopat. Nem avval van a bajom hogy vesztettem hatszor, hanem avval, hogy ha van egy jó sorozatod és kapod a fél értelmes embereket a csapatban látja ezt a riot és hopp hirtelen oda veri a full kreténeket akik azt se tudják merre támad a saját ösvényük. promóban nem egyszer olyan játékosokat kaptam akik: - Azt nem vették észre hogy saját maguk kitett wardon megy át az ellenfél dzsungelese, de ez még hagyjál ám. Dzsungelesként fent topról én pingelem botra a kreténeknek hogy "ottanimáadzsungelesmegyrátok" ééés mit csinálnak? Észre se veszik hogy ott villog a lábuk alatt a rohadt nagy felkiáltójel. - Olyan meccsek amik kb. az első 3 perc alatt eldőltek, mire én leszedtem a kékem meg a pirosom a boton mindenki meghalt, a top-os meg 2x megpusztult. Nos ezek után szerinted egy alapból szanaszéjjel nerfelt dzsungel mit tud csinálni? 1-2 kill + 20-30 farm előnyös ellenféllel szenben? Elárulom semmit. De nem is ez a lényeg, hanem az hogy most is S3-ból olyan 15-22 LP-ről egy hétvégén felmentem S2-be 80 LP-re, 28-23 Lp-ket kaptam olyan 6 winn és 1 lose-al. Majd hirtelen gondolt a riot és küldte az autistáit amiből kb. 5 meccs alatt S2 23 LP. Tehát az hogy "rajtad múlik" fatális baromság. Az egész játék egy kiegyensúlyozatlan penészes rothadó gödör. A játék már nem a skill-ről szól, szerezz 1-2 gyilkosságot, meg egy kicsivel több farmot mint mindenki más, azt onnantól meg lenyomod azt a 4 gombot azt meghalt valaki. A játék legerősebb karakterei az ADC-k lettek, csak nézd meg top-jung a fő posztom, de mivel adc meta van, fogtam egy Jannát, kinyaltam az adc seggét és gg egy hétvége egy div+ csak jön a visszafogó erő és éppen, hogy bent maradsz Rettentő sok még mindig az agyalágyult Silverben is, rettentő sok a kretén aki ha feedel is ösvényen mindjárt a dzsungelesre fogja, holott nem veszi észre hogy annyira elbaltázza az ösvényét hogy a dzsungelesnek esélye sincs kimenni. Sok az egoista idióta. Még valami, hála isten mostanság keveset játszom, de minden meccs előtt összeteszem a kezem, csak magyart ne kapjak társnak.
    0 0 Válasz
    • kdzlolzor 2 éve Horytnica
      Valahogy kezd elegem lenni a játékből szintén énis csak a full kreténeket kapom pontosan igy érzem magam ha már vesztünk akkor élvezettel és ne ugy h szarrá feedelik az ellent, egyszerűen kezdek kiégeni nincs egy normális csapatom az összes trollkodik arrol nem is beszélve hogy olyan champeket választanak hogy már tudod ez hogy megfog szivatni az ellenből, kajak bronzbol rohadt nehéz kijutni hiába tudsz hiába ismered a hősőd én mindig azzal megyek amivel tudok.. de mit érek én 1ül 5 ellen? Supp is sokszor farmolja a minionokat a jungler nem jön, vagy folyton midlane a top szintén 1x meghal afkzik egyből, kérdem én az ilyen aki rontja a játékot minek jön? Sosem láttam még olyan csapatot aki küzdene hogy hátha fordit és nyerünk, bezzeg az ellenfélnél nem egyszer láttam hogy bukják de visszahozták és nyertek az én csapatom 15p után már adja is fel, az ilyen nyomorékokal nem lehet játszani.. nemvagyok pro de szánalmas ami itt folyik. Szintén ugy az a baj kapsz egy gyözelmet aztán rá 3 vereséget... köszönöm riot.
      0 0 Válasz
  • Baliusz 4 éve
    Én vittem First time Mordekaisert rankedre nekem bejött legalábbis az újat, a régit még normálra se vállaltam
    0 1 Válasz
  • hi_im_lobotomy 4 éve
    Kislányomat versenyek előtt úgy szoktam útnak indítani (persze elegendő edzést és gyakorlást követően), h 'Fontos a győzelem, de még fontosabb, hogy jól érezd magad'. Ha jól érezd magad, legtöbbször máshogy teljesítesz/játszatsz és már csak azért is ésszel fogod tolni, h megőrizd ezt az érzést, amennyire csak lehet. Feeder, afk, troll? Ha már kikaptunk, akk gyakorlom, hogy játsszak hátrányban... stb. Egyébként... nem biztos, h mindenki örülne a magas ELO-nek. S8-ban EUNE-n egész jót mentem (volt benne 20-as win-streak is) S4-ből G2-ig. Olyan magas volt az MMR, hogy Plat3/Plat2 esekkel rakott össze. S8-ban kizárólag supportoltam. Mai napig emlékszem, hogy viccesen megjegyeztem a Plat2-es (autofill supp main) lövészemnek, hogy csak akkor hozza a Vayne-t ha tud is vele játszani. Kiafkolt. Dia környékén már nagyon önérzetes a társaság. ARAM-on volt 2000 feletti is az MMR és mondhatom, h olyan szórást kap az ember egy elmiss-elt Q-ért Dia/Master playerektől, hogy a legokosabb a meccs elején betolni a permuteall-t.
    1 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!