Megérkeztek az első játékmenet videók a Taktikus csapatharcról!

A streamerek és Youtuberek pontban hétkor árasztották el az internetet, mivel lejárt a Riotos embargó.

Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy minden a terv szerint halad a Riotnál, ugyanis nem érkezett hivatalos információ még csúszásról, így arra következtethetünk, hogy június 18-án, kedden az esti órákban megérkezik a TFT-s PBE frissítés. Ahogy arról az elmúlt napokban írtunk, több streamer és Youtuber is tesztelte az új módot összesen három régióban. A legbőbeszédűbb az észak-amerikai régió HS és Auto chess játékosai voltak. Szinte mindannyian beszéltek nekünk a játékról, Amaz pedig még le is buktatott egy időpontot, amikor élő Twitch közvetítésén megnyitotta az e-mailjeit, ahol ott díszelgett a Riot által kiküldött embargó is. Saját időszámításunk szerint hétfőn, 19:00-kor járt le a titoktartás és pontban akkor már meg is érkeztek a videók a közelgő új játékmódról.

 Scarra szokásos tanításai mellett kommentálja a történéseket, így az angolul tudó olvasóink rengeteget tanulhatnak a játék pontos működéséről. Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy ezek a videók körülbelül egy héttel ezelőtt készültek, így azóta sok minden változhatott és fejlődhetett.

Ha viszont valaki Amaz hangjához szokott hozzá az évek alatt, akkor nála is megtekinthet egy mérkőzést.

Reméljük, zökkenőmentesen sikerül a holnapi frissítés és már a nagyközönség is kipróbálhatja a legújabb Auto Battlert a PBE-n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.