Egy karnyújtásnyira a Nice Gaming a PUBG e-sport európai másodligájától

Hihetetlen siker kapujában áll a magyar squad, ezen a héten már egyenesen egy spotért szállnak harcba.

Az elmúlt hetekben szépen lassan egy igazán szép történet kerekedett ki a PUBG Open League mérkőzésein. Számos magyar squad veselkedett neki a nagy útnak, melynek végén néhány PUBG Contenders League hely kerül kiosztásra. Az 5 fordulós megmérettetés még májusban indult, és két hét még mindig hátra van belőle, ám már csak egyetlen magyar érdekeltségű csapatnak szurkolhatunk.

Tegnap, az az vasárnap ért véget a negyedik forduló, amit a Nice Gaming az előkelő 5. helyen zárt a maga csoportjában, így kvalifikálták magukat a Round 5-ba, vagyis a PEL EU West legjobb 16 csapatába jutottak be. Aki a következő fordulót megnyeri, automatikusan kap egy spotot a PUBG Contenders League-ben, míg a 2-6. helyezett bejut a Contenders kvalifikációjára. Amennyiben a srácok továbbra is hozzák ugyanezt a formát, abszolút reális esélyük lehet a kvalizásra, de akár még az első hely is befigyelhet, hiszen a Round 4 első hat mérkőzése után a 2. helyen álltak.

A Round 4 harmadik és negyedik napját Ssupra foglalta nekünk össze:

"Ezen a hétvégén mondhatni elértük a mélypontunkat, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy mi szerettük volna. Az előző fordulókban és a múlt hétvégén is sokkal gördülékenyebben vettük az akadályokat, de hát mi is emberek vagyunk, becsúszhatnak hibák. Azonban az az összeszedett játék, amiért most itt lehetünk a végső fordulóban és a PEL Contenders-be jutásért harcolhatunk, egyértelműen bizakodásra adhat okot. Szeretnénk az eddigi fordulókhoz hasonló teljesítményt nyújtani, és tudásunk legjavát adva, bejutni a Contenders-be."

Természetesen a srácok közvetítették is a mérkőzéseiket, illetve fogják a következőket is, a Twitch csatornáikon megtekinthetitek az adásaikat.

Végezetül pedig álljon itt néhány klip, amelyek egyértelműen megmutatják, hogy miért tart ott a Nice Gaming ahol.

A Nice Gaming következő PEL-es megmérettetése június 22-én 20:00-tól kezdődik, és két héten át fog tartani, ugyanis a 12 mérkőzést a Round 4-hoz hasonlóan most is négy hétvégi napra osztották szét.

Sok sikert kívánunk a srácoknak!

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!