A katalánok stadionja valószínűleg a FIFA20-ban sem lesz megtalálható

A Konami újfent meghosszabbította a szerződését az FC Barcelonával, így nem csak Messi kerül fel újra a játékuk borítójára, de ezért a Camp Nou-val sem találkozunk a FIFA20-ban.

A FIFA rajongók közül sokan csalódottan vették tudomásul, amikor 2015-ben az FC Barcelona szerződést kötött a Konamival és emiatt a katalánok otthona, a Camp Nou kikerült a FIFA16-ból. Az elsődleges hírek szerint a megegyezés 3 évre szólt, tehát a PES19 után esély kínálkozott, hogy visszakerüljön a stadion a FIFA-sorozatba.

Úgy tűnik, erre még várnunk kell, miután a gránátvöröskékek és a másik futballszimulátor fejlesztője megújította a megállapodását. A klub a hivatalos honlapján jelentette be a hírt. Ez pedig azt jelenti, hogy a japánoknál van újra a jog az aréna élethű lemodellezésére. A partnerségük ráadásul tovább erősödik, mivel a hazai mérkőzések alkalmával a Konami saját hirdetései is megjelenhetnek.

A FIFA19-ben a spanyol La Liga minden létesítménye kipróbálható volt kivéve a Camp Nou-t, és alighanem a FIFA20-ban is ez lesz a helyzet. Az egyre jobb látványvilággal rendelkező játékból azt hiszem nagyon hiányozni fog a világ egyik legnagyobb és legjobb klubjának otthona. Egyelőre nincs sok esély, hogy ez megváltozzon, pedig más nagynevű együttes is kötött már olyan szerződést, melynek értelmében mindkét játékban szerepelhetett a stadionja, viszont az elmúlt három esztendő alapján ez itt nem így fog működni.

A Konaminak a Bajnokok Ligája és az Európa Liga elvesztése nagy érvágás volt, éppen ezért a Barca arénájának exkluzivitása némi vigaszt jelenthet számukra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!