Aláírt mezt és Faker babát kapott Tyler1 az SKT T1 csapatától

Aláírt mezt és Faker babát kapott Tyler1 az SKT T1 csapatától

A T1-ok találkozása.

Tyler1 az elmúlt hónapokban végre botrányoktól mentesen építgette tovább streamer karrierjét. Április elején még arról szóltak a hírek, hogy T1 ismét elkezdett visszacsúszni a régi toxic szerepébe, de az előző hónapok arra engednek következtetni, hogy ez csak pillanatnyi megingás volt. Eközben egyébként az élete is elkezdett sokkal normálisabb irányba terelődni, hiszen egy időre elköltözött a házából barátnőjével, de valamilyen oknál fogva most ismét a régi, sokak szerint "ócskának" mondható mobilházból streamel. Persze, aki ismeri Tylert az ezen nem lepődik meg, a dollár milliók amit a streameléssel keresett egyáltalán nem hatja meg, pár nappal ezelőtt még ételt sem szeretett volna rendelni, mert az előző két napban már megtette és "kidobott" az ablakon 100 egész dollárt.

A visszaköltözés után kapott két csomagot is a rajongóktól az első kinyitása után pedig meglepetés érte meglepetés után.

Először csak egy SKT T1 mezt vett ki a dobozból, amin az öt jelenlegi kezdőjátékos, tehát Clid, Khan, Faker, Teddy és Mata aláírása is rajta volt. Később egy baseball sapkát és egy trikót is talált a dobozban, de a legjobb rész csak ezután érkezett.

A doboz legalján egy talpat és két babát talált az egyik Fakert, míg a másik őt jelképezte. Még arra is figyeltek, hogy magasabb legyen Fakernél, pedig a való életben a koreai legenda 5 centivel nagyobb Tylernél, de a stream szokásos poénja volt az elmúlt években, hogy hat lábnál is magasabb a streamer.

Mint végül kiderült a dobozt nem egy random rajongó, hanem maga az SKT T1 küldte, amiről Twitterjük tanúskodik:

Valószínűleg Tyler se hitte volna, hogy a doboz kinyitása után ilyen ereklyék várják, reméljük hamarosan összefuthat a csapat és akár egy showmeccset is láthatnánk T1 és Faker között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!